Siirry sisältöön
D-kuppi tässä, hyvää päivää.

Okei. Mua alkaa vähitellen tympimään se, miten ihmiset puhuu naisihanteistaan. Että jos on sellainen ja sellainen niin kaikki miehet juoksee perässä ja sitten on kaunis kun on sellaiset rinnat ja tällainen takapuoli.

Mulla on D-kupin rinnat, leveä lantio, kaikkien mukaan hyvä perse. Paksu punaruskea tukka, ruskeat silmät, kapeat kasvot. Huulissa amorinkaari ja pituudeltani keskimittaista suomalaista naista sentin pari pidempi.

Ja tästä kaikesta huolimatta en ole miesmagneetti. Haloo tytöt, ei miehet oikeasti ole ihan niiiin ulkonäköpakkomielteisiä, kuin te luulette! Ja sitä paitsi se ”isot rinnat, iso perse =hyvännäköinen” -oletus on historiaa. Sillä että te jollain nettisivulla valitatte siitä miten isorintaiset vie kaiken poikien huomion, ette paranna yhtään omaa asemaanne niiden silmissä. Mitä luultavammin siitä tytöstä -jonka te leimaatte miestennielijäksi vain siksi, että sillä on muotoja- kiinnostutaan jonkin muun piirteen takia.

Mä en voi henkilökohtaisesti sietää sitä, että mulla on näin kurvikas keho, oikeasti. Mutta sen lisäksi, että joudun kärsimään ainaisesti siitä, etten voi käyttää mekkoja ilman rintsikoita tai juosta ilman että tunnen oloni epämukavaks ymsyms joudun kuuntelemaan ja lukemaan jatkuvasti siitä, miten ”se isorintainen tyttö” iski jonkun josta kertoja itse tykkää. Haloo, palatkaa maan pinnalle, suurin osa isorintaisista ei ole päättänyt itse muodoistaan. Voi olla että se jätkä kiinnostui tytöstä jonkun muun asian vuoksi. Ja jos näin on käynyt esim. siksi että tytöllä on samanlainen huumorintaju, niin miksi te hoette sitä ”isorintaista tyttöä”?

Ja kirjoitin tuohon yhteen kohtaan ”suurin osa” siksi, että muuten joku tulee valittamaan siitä, miten ihmiset ottaa implantteja. Tämä puolustuspuhe ei nyt koskenut heitä.

Vetäkää henkeä ja ottakaa rauhallisesti, tyttöjen pitäis pitää yhtä, eikä panetella toisiaan rintojen koon mukaan! Lopettakaa kurvikkaiden tyttöjen automaattinen luokittelu, kiitos.

löysä

oletko harkinnut käymistä northpolella

juu

Jooo. Tiiän tuo on rasittavaa. Itte oon Sun vastakohta. Tosin tavallista pitempi ja munkin persettä kehutaan ja kroppa on kurvikas, mutta rinnat eivät ole isot.
No ystäväni joka on samanlainen kuin sinä niin häntäkin sanotaan miestennielijäksi enkä tajua että miksi sillä hän ei sellainen ole. Ja eihän ne jotka joidenkin mielestä ovat tietynlaisia niin eiväthän hekään valita netissä että se vei tämän tuon ja sen miehen. Joten en ymmärrä miksi muidenkaan pitäisi.
Sillä niin kuin sanoit niin pojat tuskin ovat tytön kanssa joka on kaunis tai muuta niin kansa ellei tytön kanssa passaa kemiat. No tulipa romaani mutta lyhyemmin en osannut selittää:)

Vastaa aiheeseen: Ihmisen luokittelu rintojen mukaan.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top