Siirry sisältöön
….

Moi
Ihmiset ei pidä musta. Ne ei jaksa mua. Oon yrittänyt olla kymmenien ihmisten kanssa ja ei. Siltikään mulla ei oo yhtäkään tyyppiä jota voisin kutsua kaveriksi tai jolle voisin laittaa snäpissä videosnäppejä ja jonka kanssa voisin olla oma itseni. Mä en nykyään enää edes osaa puhua joten Mä en voi ees saada uusia kavereita enää. Tiiän että oon aina se hiljainen ärsyttävä mut jos joku antais mulle aikaa niin sitten voisin ehkä osatakkin puhua. Tiedän että se on tosi raukkamaista ja että oon ärsyttävä mut ois kiva että joku joskus kääntäisi katseen muhun ja haluais olla mun kanssa.
Jos voisin muuttaa jollekin kaukaiselle saarelle erakoks mua ei kiinnostais mut en voi ja en voi muutenkaan jäädä vaan kotiin

Neito

Et sinä ole ärsyttävä. Sinä olet ystävällinen. Mä voin olla sun NETTIkaveri. Olisi niin ihana olla sinun NETTIkaveri. Sä oot ihana ihminen. Kaikki ovat ihania ihmisiä.😘😍❤

verkk@ri

Moikka,

Viestin perusteella vaikutat tosi ihanalta ja älykkäältä tyypiltä! En todellakaan usko, että oot ärsyttävä, harmi, että sulle on kehittynyt sellainen kuva itsestäsi. Mulle sä kuulostat upeelta ja toivon, että sun omakuva pian näkee sen myös. Ja toivottavasti uskot, kun sanon, että tulet saamaan vielä luikuisia uusia kavereita. Kavereita löytyy kaikkialta, myös yllättävistä tilanteista ja paikoista. Kymmenen ei ole vielä mitään. Keskimäärin ihminen tapaa 10 000 ihmistä ja on vuorovaikutuksessa 80 000 kanssa. Pidä mieli avoinna ja ole oma itsesi!

Paljon tsemppiä!
T: Verkkari

Tiikeri🐯💖

Mulla oli vähän sama tilanne kun paraskaveri muutti. Mä olin kyllä porukassa mutta mä olin kai aika ärsyttävä. Myös yhden toisen mun luokkalaisen kaveri oli muuttanu. Mä tein niinku aikuiset aina neuvoo ja menin puhumaan sille. Nyt me ollaan aina välkillä yhdessä ja meijän mukana on myös kolmas tyyppi ja meillä on TOSI hauskaa yhdessä. Joten jos tuntuu siltä ettei oikein kukaan taho olla sun kaa niin kannattaa ettiä joku joka näyttää myös olevan aika yksin, eikä sille tartte edes puhua jos ei huvita voi vaan olla sen kanssa samassa paikassa ja AINA löytyy lopulta joku jota voi pitää kaverina.

Vastaa aiheeseen: Ihmiset ei pidä musta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top