Siirry sisältöön
Mitä-teen

Olen tyttö. Mulla on yksi kaveri (miespuolinen). Me ollaan oltu kavereita noin 8 vuotta. Olen nyt 13 vuotias. Minusta tuntuu että olen ihastunut siihen poikaan. Kaverit ovat sanoneet mulle että se poikakin tykkää minusta. Olen miettinyt että kerronko tunteistani suoraan hänelle. Mutta minusta tuntuu että jos kerron ja se ei tykkääkkään minusta niin meidän ystävyys saattaa ”pienentyä”. Sanokaa neuvoja! Kiitos etukäteen!

OrganicGreenTea

Hei!
Musta tuntuu, että siinä vaiheessa kun ystävyys on noin kauan jo kestänyt, ei sitä ihastuminen voi pilata. Ehkä voisit aloittaa vihjailemalla ihastuksellesi esim. kehumalla häntä. Kaveriin ihastuminen on aina rankkaa.
Rohkeutta sulle ja toivottavasti onnistuu hyvin!

01unicorn

Hei!:) Mullaki oli viimevuonna täysin sama tilanne , tosin ystävyytemme oli kestänyt vain vajaan vuoden. Itse päädyin lopulta siihen , että kerroin tunteistani suoraan (viestillä) ja pojalla ei ollut samoja tunteita mua kohtaan. Päädyttii sit siihe et jatketaa samaan malliin ku ennen ja hyvin se on onnistunu. :) Eli , jos sulla on tunteita sitä kohtaan , niin suosittelen et kerrot sille suoraan esim. Mää oon ihastunu suhun.

Tsemppii! ❤ Hyvä kaverisuhde kestää kaiken , myös tän vaikka tunteet ei ois molemminpuoliset. :D

Vastaa aiheeseen: Ihmissuhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top