Siirry sisältöön
Lukiolainen123

Olen ollut jo pitkän aikaa ihastunut erääseen samanikäiseen tyttöön lukiostani. Olemme tunteneet jo kohta kolme vuotta, mutta en ole pystynyt ilmaisemaan omia tunteitani häntä kohtaan hänelle suoraan. Samaan aikaan kaverini ja omanluokkalainen poika on myös hyvin läheinen ystävä tämän saman tytön kanssa. En tiedä, mutta epäilen heidän välillään olevan jotain ystävyyttäkin enemmän, mutta selkeää ja varmaa se ei ole.

Olin jokin aika sitten jo luopunut toivosta ja päättänyt antaa asian olla sekä unohtaa tämän tytön. Vastaavasti päätökseni jälkeen hän on viikon kahden välein kysellyt kuulumisiani kun emme ole paljoa lukiolla toisiamme nähneet tai jutelleet. Minulle on alkanut tulla sellainen olo, että hän olisi kyllä kiinnostunut olla minun kanssani enemmänkin tekemisissä, mutta tämän toisen pojan takia peittelee halukkuuttaan.

Nyt eilen taas tyttö kysyi kuulumisiani ja aloitti keskustelun sekä samaan aikaan tiedän, että tämä toinen poika oli eilen lähtenyt ulkomaan matkalle, jolloin hän ei viettänyt eilen aikaa tytön kanssa. En usko tämän olevan sattumaa, että kun toinen poika hetkeksi poistuu kuvioista tytölle tulee kiinnostus kysellä kuulumisiani. Uskon pelkkien kuulumisten kyselyn takana olevan jotain muutakin.

Mitä minun pitäisi tässä tilanteessa tehdä? Onko tyttö kiinnostunut minusta vai kuvittelenko vain? Pitäisikö minun ilmaista suoraan omat tunteeni tälle tytölle?

❤🐺 Susi 🐺❤

No, en siis tiedä kovin hyvin, mutta mielestäni olisi hyvä kertoa vain totuus, eli että tykkäät siitä. 😊
Olen itse tyttö, jonka takia olen aikas varma että tyttö tykkää sinusta. Kannattaa olla vaan rohkea!
Itse kysyisin viestillä, vaikka toivoisin kysyvän minulta naamatusten. Olen meinaan hiukan ujo.
Tsemppiä!! Toivottavasti tästä oli vähän apua! ❤

Vastaa aiheeseen: Ihmissuhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top