Siirry sisältöön
Abi

Olen tuntenut erään tytön peruskoulusta asti ja olen jo sieltä lähtien ollut hänestä kiinnostunut. Reilu vuosi sitten ilmaisin hänelle vihdoin tunteistani häntä kohtaan eikä hän suoranaisesti tyrmännyt niitä. Hän kuitenkin kertoi haluavansa olla yksin kaikesta huolimatta, vaikka hän kehui minua mukavaksi ja mielenkiintoiseksi ihmiseksi. Tämän jälkeen emme olleet pitkään aikaan tekemisissä.

Nyt kuitenkin viime viikolla aloimme yli vuoden tauon jälkeen viestittelemään, mikä eteni todella mukavasti ja rennosti. Ilmaisin hänelle uudestaan tunteeni hänestä edellispäivänä ja sain saman vastauksen kuin reilu vuosi sitten. Hän perusteli asiaa myös koulunkäynnillä, mutta väläytti, että voisimme ehkä myöhemmässä vaiheessa tutustua paremmin ja alkaa seurustelemaan.

Onko hän minusta oikeasti kiinnostunut vai keksikö hän vain hyvät perustelut ja antoi samalla minulle jo toiset pakit? Tarkoittaako tuo hänen sanomansa ”voisimme myöhemmässä vaiheessa tutustua ja alkaa seurustelemaan” yhtään mitään vai onko hän tosissaan? Olen hyvin hämmentynyt enkä oikein tiedä mitä ajatella sillä välitän tästä tytöstä silti tosi paljon ja haluaisin alkaa seurustelemaan hänen kanssaan ihan tosissaan.

Vastaa aiheeseen: Ihmissuhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top