Siirry sisältöön
Peruspoika

Olen ollut ihastunut erääseen tyttöön jo useamman vuoden ajan. Kävimme saman peruskoulun, mutta päädyimme eri lukioon. Reilu vuosi sitten ilmaisin hänelle olevani ihastunut häneen ja halustani tutustua häneen lisää. Hän perusteli kuitenkin että nyt vain haluaa olla yksin. Olimme lähes vuoden viestittelemättä lainkaan kunnes kuukausi sitten aloimme jälleen viestitellä ja keskustelu eteni luontevasti. Ilmaisin hänelle tunteeni uudestaan ja hän perusteli asian samoin kuin aikaisemminkin. Hän kuitenkin mainitsi että ehkä vähän myöhemmässä vaiheessa voisimme tutustua paremmin ja kehui minua mukavaksi ja fiksuksi pojaksi. En oikein tiedä miten suhtautuisin hänen toiseen kieltäytymiseensä. Onko hän minusta jollain lailla kiinnostunut vai kuvottelenko vaan? Miten minun tulisi nyt jatkossa olla hänen kanssaan tekemisissä? Vai onko tämä kenties jokin testi häneltä minulle että olenko minä tosissani?

Cat_Nip

Oon aika paljon nuorempi ku sä, mut mä varmaa jatkaisin eteenpäin elämässä. Jos tää on jo toinen kerta kun hän sanoo ei, niin en ehkä odottais liikoja. Ehdotan että pysytte vain ystävinä! Tietenkin jos kyseessä on vahvempia tunteita kuin vain ihastuminen niin ehdotan että ilmaiset hänelle selkeästi että tarvitset selkeän kyllä/ei vastauksen. Et voi odottaa yhtä tyttöä koko elämääsi. Ja jos vastaukseksi tulisikin ei niin kunnioita sitä! Hän ei voi pakottaa itseään olemaan kiinnostunut sinusta! Toivotaan että teidän välillä todella on sitä jotakin! Tsemppiä sulle! ;)

Hei! Oon ite lukion toista vuotta käyvä tyttö. Ehdottaisin että otat nyt vähä etäisyyttä häneen ja älä toivo liikoja. Voi toki olla että hänellä ei oikestikkaan ole nyt seurustelulle aikaa tai että hän ei vaan halua parisuhdetta keskittyy esim kouluun ja kavereihin. Voi myös olla että tyttö ei ole sinusta millään asteella kiinnostunut ei vaan kehtaa sanoa suoraan ja yrittää olla kohtelias. Pidä vähän taukoa hänestä ja yritä uudestaan vaikka kuukausien kuluttua jos vielä tuntuu siltä

13-v, (◎-◎;)

Kannattaa oottaa vielä ja tutustuu vähän myöhemmin! 🩷

Vastaa aiheeseen: Ihmissuhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top