Siirry sisältöön
Peruspoika

Toivotin hyviä jouluja pitkäaikaiselle ihastukselleni, eräälle tytölle, johon hän toivotti minulle takaisin eilen. Nyt tänään hän yhtäkkiä alkaa kysellä joulunvietostani ja muutenkin kuulumisia. Tämä tyttö on hyvin läheinen erään toisen pojan kanssa joka on samalla luokalla kanssani, mutta en tarkkaan tiedä onko heidän välillä jotain suhdetta tai kipinää. Olin jo antanut itselleni periksi ajatuksesta kertoa tälle tytölle tunteistani kun yhteydenpitomme on ollut viime aikoina hyvin vähäistä ja pintapuolista, mutta hänen tämänpäiväinen kysymyksensä sai minut taas pohtimaan asioita. Onko hän minusta jollain lailla kiinnostunut vai luulenko itse vain niin? Toivotin hänelle jouluja ihan kaverina kun olin jo päättänyt lopettaa haaveilun hänen suhteensa. Mitä tuo hänen kuulumistenkysely oikeasti mahtaa tarkoittaa? Enkä haluaisi sotkeutua mihinkään kolmiodraamaan jos hänellä ja tällä toisella pojalla on jotain suurempaa välillään. Miten minun pitäisi hänen kysymykseensä suhtautua ja pitäisikö minun ilmaista hänelle tunteeni ja jos niin miten?

IhMiNeN

Terve! Vaikuttaa että tämä henkilö tahtoisi ehkä tutustua paremmin. Voisit kokeilla ryhtyä ihan vaan ystäviksi henkilön kanssa. Jos huomaatte tulevanne hyvin juttuun ja olet yhä kiinnostunut suhteesta, niin siitä vaan pyytämään treffeille! Ja sit tää toinen kundi… ehdotan että koitat tarkkailla vähän henkilön ja kundin (nää nimet on aika prot lol) välistä keskustelua. Ja vaikka heillä olisikin jotain, kannatan silti koittamaan tämän henkilön kanssa! Tsemppiä sulle! ;)

Muija17v

Jos se on muija sitä ei kiinnosta paskaakaan sä jos se ksyy tollasta. Noi on iha peruskysymyksii se kysyis kaikkee et mitä teet ja voiks olla tällee. Et onnee sulle mut en kyl usko

Vastaa aiheeseen: Ihmissuhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top