Siirry sisältöön
Joku ihminen

Moiii! Mähän oon siis tietämätön kaikesta ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyvästä joten tarviin nyt vähän apuu koska en kehtaa kysyy äitiltä. Menin ostaa sellasen essencen seerumin, joku hello, good stuff ja siinä on kranaattiomenan kuva. Ehkä joku tajus mikä se on. Niin kysymys kuuluu, miten ja mihin käytän sitä. Tarviiko mun hommata jotain muita ihonhoitotuotteita et voin käyttää sitä ja jos pitää niin mitä suosittelette. Otan vinkkejä vastaan! ❤

Ellinoora_fan♡°4ever °♡

Mulla on toi sama seerumi ja sen on tosi hyvä. Mitään muita tuoteita sun ei ole pakko ostaa jotta voisit käyttää tuotetta mutta toki yleisesti esim.kasvorasva tai joku sellanen vois olla hyvä mutta vi käyttää myös pelkästään. Itse ainakin laitan seerumia molempien silmien alle(tai siis ei ihan sinne silmän alle mutta joo) ja sitten vaan lvitän se sormilla.

Ellinoora_fan♡°4ever °♡

Tarkotin että sitä voilaittaa siihen posken yläreunaan tai siihen emt mikä sen nimi on 😂

Ellinoora_fan♡°4ever °♡

Kerron mun oman skincaren eli ihonhoitorutiinin.

– ensin laitan lumenen lähde
Oat milk oil cleanseria eli öljypuhdistus voidetta vai mitä ikinä onkaan. Hieron sitä rnsin kasvoihin ja sitten huuhtelen sen pois.

– sen jälkeen laitan lumene lähde
Moisturizing prebiotic tehohoito suihketta. Tätä käytän aina iltaisin ja joskus aamullakin jos iho tuntuu kuivalta

-sitten laitan tuota samaa essencen seerumia posken yläreunaan ja välillä otsaan. Sitten levitän sen.
-sitten yleensä laitan kasvorasvan. Mulla ei oo mitään tiettyä mitä käyttäisin mutta yleensä käytän joko bio rich kookos voidetta tai dermosilin youth voidetta (noi molemmat on vartalovoiteita mutta käy myös kasvoille)

Siinä mun skincare ja toki jos mulla on ollu meikkiä niin pesen ne pois mutta en laske sitä mun skincare. Toivottavasti tää autto ees vähän

Joku ihminen

Siis kiitos ihan hirveesti!! Tää auttoi mua paljo❤❤

Vastaa aiheeseen: Ihonhoito

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top