Siirry sisältöön
Pusheli Pasheli🏳️‍🌈

Mul on atooppinen iho eli todella kuiva iho, ja talvisin sen tila on tosi paha. Iho-ongelmat aiheuttaa mulle tosi paljon stressiä arjessa ja mul on koko ajan sellanen epämukava ja epävarma olo. En halua käyttää meikkiä ja ihottumat muutenkin menevät siitä tosi paljon pahemmaksi kun käytän. Oon käyny iholääkärillä ja saanu voiteita ihottumaa varten mut mikään ei auta. Voiko joku samaistuu? Onks vinkkejä?

Spageli

Mullaki on kuiva ku sahara mun iho, mutta en sanoisi sen kuitenkaan taipuvan atooppiseen ihoon.
Ite käytän talvisin kahta rasvaa ettei naama kuivu, sellasta nivea rasvaa ja jotain rasvaa mitä nyt apteekista löytyy, joku aqualain kai en muista.
Toivottavasti saat homman kärrylle niin ei tarvi kamppailla ihon kanssa, en osaa oikein auttaa :(

Atoopikko

Löysin vihdoin jonkun jolla on samanlaisia ongelmia, kuin minulla. Suurin osa vaatteistani kutittaa. Mua kutittaa tein sitten mitä tahansa. Oon käyny tän asian takia lääkärissä neljästi ja viides kerta on tulossa.
Mä oon tällä hetkellä rasvapessy itseäni suihkussa aqualan plus rasvalla ja suihkun jälkeen carpalan perusvoiteella.
Muita vinkin tyyppisiä en osaa antaa.

SMART@SS

Itsellä ei oo noin kova ongelma! On totta, ettei kannata käyttää meikkiä!
En valitettavasti osaa auttaa mutta tsemppiä <3

gold rose

joo sama tilanne, ei mua silleen pahasti ahista mun ihon tilanne mut välillä sitä kuitenki haluis laittautuu tai peittää pahimpia epäpuhtauksia joilla siis nyt tarkotan finnejä. meikata ei kuitenkaa voi ku iho menee ihan punaseks ja verille ja se meikki ei ees näytä hyvältä ku iho alla on nii kuiva eli siis en meikkaa ollenkaa. en oo kuitenkaa käyny ihotautilääkärissä enkä missään tän ihon takia. käytän lumenen syväkostauttavaa seerumia ja sit acon kasvorasvaa ja välttelen vahvoja puhdistustuotteita niin naamalle ku kropallekki

Vastaa aiheeseen: Ihottumat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top