Siirry sisältöön
Jaspe

Moi. Eihän siinä pitäis olla mitää väärää jos diggaa vanhemmasta miehestä.Ite oon koht 16v.Keväällä löysin mukava miehen joka on 45V.ollaan paljon yhdessä,käydään leffoissa,ostoksilla,syömässä,hän on mulle kuin oma faija. Mul ei o faijaa ollu ku pikkusena. Pidän tästä miehestä toddella paljon,on mulle tärkein ihminen.Tänään huomasin että olen rakastunut häneen. En tiiä pitäiskö tää sille kertoa.Haluan että olisimme aina yhdessä.

Nuortennetin ylläpito

Hei,

Olet vielä melko nuori, löytäisitkö jostain enemmän omanikäistä seuraa?

Muistathan, että lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä on, jos aikuinen on seksuaalisessa kanssakäymisessä alle 16-vuotiaan kanssa, vaikka nuori olisi siihen itse suostunut tai sitä itse ehdottanut. Jos aikuinen on lapselle läheinen, esimerkiksi opettaja tai harrastuksen ohjaaja, on ikäraja 18 vuotta. Tämä koskee sekä live-elämässä tapahtuvaa kanssakäymistä että netissä tapahtuvaa viestittelyä.

Jos haluat keskustella aiheesta lisää, voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton). Voit myös kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin tai chattiin, chat on auki ma-ke 17-20.

Azzie

Ylläpito tuossa jo fiksusti ja asiallisesti vastasi, mutta haluaisin silti tuoda oman mielipiteeni julki. Ylläpito on toki vapaa poistamaan viestin, jos kokee, että hypin heidän varpailleen.

Joka tapauksessa, sanoisin, että tuossa on omat riskinsä. Laillisten asioiden lisäksi, joihin en uudelleen lähde, kerta ne mainittiin jo, mukana on myös ihan psykologiset asiat. On aivan eri asia olla 16 kuin 45. Kun sinä mietit, mihin kouluun/työhön haluat suuntautua, tämä kyseinen mies todennäköisesti pohtii ylennystään, tulevaa eläkettä ja mahdollista perheen perustamista, noin esimerkkinä.
Vaikuttaisi myös siltä, että pyrit etsimään tästä miehestä enemmän isän korviketta, kuin oikeaa rakastajaa, jonka kanssa muuttaisit yhteen ja perustaisit perheen. Ja muista, kun hän on 80- vuotias ja eläkkeellä, sinä olet vasta uraelämäsi alussa. Ei hän kuitenkaan ole 45- vuotias koko loppuelämäänsä.
Hieman epäilen, että haluatko katsella vanhaa miestä enää silloin? Uskoisin myös, että jos kyseinen mies on kiinnostunut 16- vuotiaan seurasta, hänellä ei ole kaikki ihan hyvin pääkopassa. Ja jos ei ole, todennäköisesti kiinnostus sinuun lopahtaa, kun olet liian vanha hänelle, eli yli 20. Suosittelen, että etsisit mieluummin ikäistäsi seuraa.

faktojenilmaisija12

:|

Vastaa aiheeseen: Ikäero

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top