viivuska

Heips! :)

Mikä on teidän mielestä sopiva ikäero seurustelussa, ja milloin se ehkä menee jo liian suureksi?

Itse olen kavereiden kanssa tätä pohdiskellut, ja esim. jopa 12-v tyttö voi kelvata yllätyksekseni monellekin ammattikoulua ensimmäistä vuotta käyvälle sekä lukion 1. luokkalaiselle ja ysillekin, jos vain oikeasti rakastaa. Pojat olivat tosissaan asian suhteen, myönsivät jopa henkisen tasonsa voivan olla yhtä matalalla, kuin juuri näillä paljon nuoremmilla tytöillä.

En nyt puhu niistä ”amiksista”, jotka yrittävät vain sen yhden asian takia saada alaikäisen pikkutytön kyytiin ja ”seurustella” sitten tytön kanssa ja muka rakastaa häntä. Ei, vaan niistä, jotka vilpittömästi rakastavat tyttöjään.

Minä seurustelen kylläkin vain vuotta vanhemman pojan kanssa, joka on siis 18-v. Tuntuu silti joskus, että hän on vasta 10-vuotias, kun jotkin ajatukset ovat vähän sitä luokkaa. :D

Kiitos. :)

Nuorukainen

Hei vaan :)

Olen itse pohdiskellut että jos poika ja poika on ihastunut toisiinsa niin onko sillä ikäerolla väliä. Olen itse ihastunut yhteen 17-v poikaan joka ei välitä ikäerosta. Minäkään en välitä ikäerosta mutta jotkut puhuu että mitä järkeä olla paljon ikäeroa.

Arttu – Verkkari

Heips! :)

Ikäerolla ei ole merkitystä, jos vain oikeasti rakastaa toista. Kuten sanonta ”Rakkaus ei katso ikää” -kertoo, niin iällä ei ole merkitystä rakkaudessa, jos vain oikeasti rakastaa jotakuta :)

Rakkaus ei siis katso ikää, pääasia on se, jos vain rakastaa jotakuta :)

J3H

Itse asiassa ikäerolla on väliä. Jos joku 30-vuotias on 15-vuotiaan kanssa, se ei ole ihan normaalia.

Paras sääntö näissä ikähomissa on jakaa ikä kahtia ja lisätä 7 kyseiseen lukuun.
Esim: 30-vuotias jaettuna kahdella –> 15, ja lisätään 7 –> 22-vuotta.
Joten tämän mukaan 30-vuotias ei saa seurustella alle 22-vuotiaan kanssa.

Toimii aina.

heps

Terve kaikille, eli oon tyttö 15v ja ihastunut kaks vuotta vanhempaan poikaan! :D ikäerolla ei mielestäni ole välia kuin silloin jos toinen käyttäytyy oikeasti jo kuin aikuinen tai vieläkin kuin neljävuotias niin seurustelu saattaa hankaloitua. Mutta muuten en näe mitään ihmeellistä ikäerolla :)

nomäolenihminen.

Jepjuu ite ihastunu 4 vuotta vanhempaan poikaan ja mulla ikää 12v.. xd mutku oon tosissani. Enkä ikinä halua seurustella kenenkää muun kanssa. Ei luoja tää on ärsyträvää.. -,- no se on kyl onneks aika pentu viel henkiselt tasoltaan :P ainaki sen facepäivitysten perusteel. :D ja en osaa sanoa mikä on liikaa tai sopivasti ikäeroa, oon miettiny sitä tän takii yli vuoden.

Nimetön

Ikäerolla ei oo hirveästi musta väliä mutta musta jos toinen on jotai 10 ja toinen on 15 niin ei se oo parisuhde vaan lapsenvahtimista

heips :)

Itse olen -00 syntynyt tyttö, ja olen seurustellut 2 vuotta vanhemman kanssa. :) minusta Se ei ole vielä paljoa, ja jos oikeasti rakastaa niin mitä väliä? Olimme molemmat henkisesti samalla tasolla :) ei pari vuotta ikäeroa haitta, mut jos Se rupee olemaan sitä 5-7 vuotta, niin silloin kannattaisi vähän miettiä

Alaikä on 16v.

Itse olen muuttanut 16v, avoliittoon vanhemman pojan kanssa! Mutta meidän ikäero oli 1v. :) Eli itse katson, että lasta käytetään hyväksi, jos ikäero on 2 vuotta!

Lempirunkkari69

Kyllä se 2v ikäero alaikäsillä on aika sairasta ja vissii laitonta

Vastaa aiheeseen: Ikäero seurustelussa
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.