Siirry sisältöön
Ellama

Minua on jo pitkään vaivannut eräs asia, joka koskee ”kaveriani”. Hän on ihmisenä erittäin mukava ja olemme tunteneet kolmisen vuotta, mutta hänessä on jokin todella pahasti pielessä. Jos hän tuntee minut, eikä meillä ole mitään ongelmia, niin miksei hän ota minua kaverikseen facebookissa tai seuraa instassa? Tämä voi tuntua teistä hassulta, mutta minua tuo jotenkin loukkaa. Jos hän on livenäkin kiva, niin miksi hän tekee netissä noin? Joskus tuntuu, että hän ignooraa minut.

Lisäksi hän tykkää olla aina huomion keskipisteenä, loistaa somessa, puhuu paljon itsestään, ei näköjään tajua miltä minusta tuntuu ja vaikuttaa joskus kylmältä. Pitäisikö minun jättää tällainen kaveri vai ei? Päätös on vaikea, mutta kärsin jatkuvasti hänen käytöksestään, eikä se ole mielestäni oikein. Tuntuu, etten riitä hänelle tai ole tarpeeksi hyvä kaveriksi. Lisäksi tulee aina huono olo, jos olemme nähneet. Onko samoja kokemuksia?

XDDD OFC älä ole hänen kaverinsa

HÄN EI HALUA OLLA KAVERISI jos hän tekee tuolleen, erittäin surullista mutta hän on FAKE FRIEND SAAAATANA . HANKI UUSIA KAVERETA JA JA JÄTÄ SE

[Viestistä osa poistettu.]

jea bro

iha chillisti mro vaa tääl make moimoi siis älä oo sen frendi siis JÄTÄ SE

Söpis

Olen Kiva mutta kukaan ei ota kaveriksi miksi? Tosi tylyä

Vastaa aiheeseen: Ikävä kaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top