Siirry sisältöön
tyttö04

siis mun paras ja ainoo ystävä asuu noin 200km päässä musta nähhän aina kesälomilla mut harvoin muuten mul on sitä koko ajan iha kamala ikävä ja sillä on mua puhutaan about joka pv videopuheluita ja jutellaan muutenki aktiivisesti somessa mut se ei vaan riitä mulle halusin nähä sitä paljon enemmän mut en vaan pysty…. onk teil jtn tämmösii samanlaisii kaverisuhteit jos on ni mitä teette

Kata, verkk@ri

Hei!
Minulla on myös läheisiä ihmisiä muualla päin Suomea ja joskus on kova ikävä, kun haluaisi vain olla rakkaimpien lähellä. Onneksi on sentään sosiaalinen media ja voi soitella vaikka joka päivä. Ymmärrän kuitenkin fiiliksesi.
Elämässä on opeteltava tulemaan toimeen vaikeissakin tilanteissa. Sitten huomaa, että taas tästä selvittiin.
Onko sinulla lähempänä ystäviä, joita voit nähdä useammin arjessa? Myös mielekkäät harrastukset auttaa, jos on ikävä. Lähde ulos ja keksi jotain kivaa tekemistä. Kyllä se siitä!

joku

terve
ymmärrän tilanteesi, Omat läheiset kaverit asuu toisessa maassankun mä, joten sulla asuu kuitenki samassa maassa. Etkö pysty vaikka viikon loppuisin mennä junalla tapaa kaveriasi?

minää

minun kaverini muutti ulkomaille ja sen jälkeen muutetiin 50km kaummas muita mun kavereita ja minun kavereni unohtivat mut mut sain uusia kavereita täältä ja viellä ikävämpää että se kveri muuti takas suomeen siinne mistä muutetiin ja en ole nähnyt sitä 6v ja ikävä on kova mut en voi sille mitään ja minulla on mennyt välit yhteen kaverii johon tutustuin tääl uuds paikkaa ja olen täl hetkel vain yksin koko ajan eikä tunnu kivalta kun ei olla juteltu 1kk

Nimetön

Siis paras ystävä on nyt tänää tullu kipeeks eikä päässy kouluun ja kauhee ikävä sitä vaik soitettiiki videopuheluu,ku ollaa ain koulus joka välkkä yhes ja kaikkee,sekä huomen koulus hiihtoo enkä haluis hiihtää yksin ja pelottaa ettei kukaa haluu hiihtää miun kaa.😭 Voitteks jotekii lohduttaa?

Mushroom <3

Moii! Ootteko miettiny ett voisitte lähetellä toisillenne kirjeitä? Tiiän ett idea voi olla vähän outo mutt se voi olla tosi hauskaa ja on enemmän fyysistä ku netissä juttelu. Voitte myös lisätä pikkusii lahjoi niien kirjeiden yhteytee. Mä ja mun tyttöystävä tehää tällee ku asutaa kolmen tunnin päässä toisistamme ja se ainaki auttaa meitä.

emt

siis mun yks rakkaimmista kavereist muuttaa yli 4h matkan päähän ja mulla tulee sitä iha saatanan ikävä😭😭en yhtää tiiä mitä tehä ku nähtii tänää vikaa kertaa ja sillä on puhelimesta mikki rikki nii ei voi soittaa

Tyyppi

Mullaki on ikävä mun kavereita, ku ei olla nähty lomal yhtää ja ei varmaa enää nähäkkää ni kiva.

Vastaa aiheeseen: ikävä kaveria

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top