Siirry sisältöön
Jorbe

En tiedä mitä tekisin tai sanoisin nykyiselle tyttöystävälleni. Rakastan häntä todella paljon mutta hän ei usko mitään mitä sanon.
Riparilla tapasin tytön jota kehuin kauniiksi FB:ssä tuolloin minulla ja tyttöystävälläni oli riitoja ja siksi menin juttelemaan hänelle että saisin häneltä tukea kun olo oli hirveä. Nykyinen tyttöystävä luki minun FBtäni mistä sai tietää. Ite en uskaltanu sanoo sille et puhun sellasen tytönkaa koska hän on todella mustasukkainen. Koska kehuin sitä samputin ripari tyttöä kauniiksi tyttöystäväni luulee että olen yrittänyt iskeä häntä YM. aivan hirveä olo en voi kuvitella että tämä suhde kaatuu mustasukkaisuuteen kaikkien näiden kokemusten jälkeen mitä ollaan yhessä koettu.

Olen 15v poika

huoh

No mut en tajuu et miks oot menny sanoo toista tyttöö kauniiks..? Jos sä rakastat sun tyttöystävääs oikeesti, ni sun pitää osottaa se keinolla millä hyvänsä, vaikka tekisitki ittes naurunalaseks. Tuntuu ehkä epäreilulta mut maailma ei oo reilu… Harmi jos tytöystäväs on mustis, oon sitä mieltä et asiast pitäs puhuu (en tiiä onkse nyt iha kannattavaa näin riidan keskellä mut myöhemmin nii ehdottomasti jutteöette). Kaikki menee hyvin sitku oot saanu sen leppymään :)
tsemppii teille, t. 15v tyttö

tyttö97

Jos todella rakastat häntä niin sano sille et sä todellakin rakastat sitä ja sä vaan olit sanonu sitä tytsyy kauniiks kun halusit tukea teidän riitojen keskellä mut jos se on vaan mustasukkanen niin teet kuten parhaaks näät mullekin on käynyt aika samallailla niin sanoin sille vaan et mä en jaksa tollasta mustasukkasuutta ja me erottiin sitte kun se vaan tuntu oikeelta nykyään mulla on paljon parempi poikaystävä. Koita jaksaa. tsemppii!!!!!

Jorbe

Kiitti… autto paljon =)

Vastaa aiheeseen: ikävä sua jo rakas =(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top