Siirry sisältöön
Sellanen outo tyttö

No mulla oli sellanen hirvee ritä mun yhen kaverin kanssa ja se alko nauraa ku mä itkin (otakaa huomioon tää kaveri oli mun entinen kiusaaja) ja joo no ehk joku viikko myöhemmi mä olin meijän vanhan luokan ryhmäs sillee et älkää spämmikö yöllä ja no siinä alko sit hirvee riita ja kaikkee ja se mun kaveri sano et ei ikinä oltu kavereit ja se oli vaan feikannu. No mä poistuin siit ryhmäst ja sain yhelt toisenlt kaveril sellasta viestii että sen mielestä sen mun feikki kaverin käytös oli raukamaista ja kaikkee. No sit mä oli niin utelias et mä kysyin mitä ne laitto sinne ryhmään mun poistumisen jälkeen ja no sielä oli sanoja kun outo onneks se poistu ja s@@+@n@n pissis. No mitä sä oletat mun tekevän mä vaan murrun siihen paikkaa. Se mun feikki kaveri laitto syyks et se puhu pahaa musta ni sen syy oli no ku mulla oli huono päivä ja ajtelin sillee että mitä vistiä ei se anna syytä puhua pahaa ja se mun feikki kaveri myös uhkaili mua ja kaikkee esim sillä et sen äiti ois poliisi mihin mä en usko en pätkän vertaa. No tää seuraava sitä on nyt tapahtu pari viikkoa mut onneks se loppu. Yhes nettipelis mä pelasin selasella nimellä mikä näytää et hei tää tyyppi on tyttö! No mulle sanottiin et mun kanssa halutaan mennä naimisiin tai tai haluttii mennä treffeille tai jotai vastaavaa. Mut tää yks taoaus meni sillee et huh huh. Joku tyyppi joka oli 18 halus mun kanssa ala ikäsen kanssa tehdä sitä (jos ymmärät mitä tarkoitan) [osa tekstistä poistettu]. Tää onneks loppu eikä oo tapahtunu moneen viikoon. Ja mä en nyt yritä saada huomiota mut tää on oikeesti totta.

Tyttö12v

Mu on ollu samanlaisia kaveridraamaongelmia. Minkä ikänen oot? Ja siis toi lopppu tosta viestistä on sua kohtaan seksuaalista ahdistelua. Kerro vanhemmilles tai koulukuraattorille, jos se vaivvaa edelleen. Mutta joooo…

Sellanen outo tyttö

Oon 12v

Tyttö

Moi! Kiusaaminen on tosi tyhmää! Suosittelen kertomaan jollekkin! olen kokenut haukkumista. Ja olen kertonut asiasta olen 10vuotta!

Vastaa aiheeseen: Ikäviä sanoja mitä mulle on sanottu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top