Siirry sisältöön
Kissaystävä

Moi! Vaihdoin koulua, ja olen saanut muutamia ystäviä. Mutta olen huomannut että yksi heistä valehtelee minulle koko ajan ja muut ovat ilkeitä. Minulle tulee siitä tosi paha olo. Mitä pitäisi tehdä? Help me!

Ilkeetä

Joo mullakin on joitakin kavereita keistä huomaa että valehtelee ja on myös kaks mun kavereista ketkä vaa välil jättää mut yksin ja lähtee tekee kaksin jotain. Ite ainakin oon sit menny puhuu vaa muitten kaa ja tekee niitten kanssa jotain ja se on tuonut mulle sellaisen paremman olon. :D

Kata, verkk@ri

Moi,

Ikävä kuulla! Sellaiset ihmiset, jotka valehtelevat ja ovat ilkeitä, eivät ole todellisia ystäviä.

Voisitko kertoa heille rehellisesti, ettei tuo käytös tunnu sinusta kivalta? Ehkä olisi syytä hakeutua johonkin toiseen seuraan, jos ette saa asioitanne selvitettyä ja sama jatkuu.

Tsempit ❤️❤️
-Kata

Joo tota noin nii

Sun pitää muistaa, että vika ei oo sussa vaan niissä ilkeissä tyypeissä, joita ystäviksi kutsut. Kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan tuollaista kohtelua missään tilanteessa. Jos sulla uskallusta riittää(ei todellakaan haittaa jos ei riitä) niin voisit kysyä heiltä esim. onko niillä jokin erityinen syy olla sulle ilkeitä. Itse heidän vastauksestaan huolimatta ainakin jättäisin heidät omaan arvoonsa ja etsisin koulusta parempia ystäviä. Tsemppiä sulle!

Vastaa aiheeseen: Ilkeät ystävät?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top