Siirry sisältöön
Poika 12 v

Löysin tämän foorumin tänään. Onko miita, jotka ovat sillointällöin ilman boksereita/alushousuja, mutta päällyshousut päällä?

Kokeilin sitä ekan kerran joskus kymmenenvuotiaana ja muistan vain että se tuntui tosi jännältä. Sen jälkeen olen aina välillä kotona ollut ilman alushousuja. Kerran ”jäin kiinni” asiasta kun piti äitin nähden vaihtaa toiset housut. Äiti ei sanonut mitään siitä. Äiti ei ole pariin vuoteen nähnyt mua muuten alasti. Pikku veli on myös ollut kanssani, kun olen uimisen jälkeen pukenut pelkät verkkarit, mutta se ei välitä asiasta mitään. Sehän onkin vasta yhdeksän.

Nukun myös kesällä kun on kuuma joskus alasti. Sen kans tietää varmaan kotiväki, kun joku on tullut herättämään. Emme kotona puhu asiasta eikä olla alasti toisten kanssa, paitsi saunassa miehet ja naiset erikseen tai äiti ja isä yhdessä.

Koska se on mukavan tuntuista, mulla alkaa välillä seistä. Sen takia joku on voinut sen nähdä, mutta olen oikeastaan vain kotona ilman boksereita. Pitää vain olla niin että seisomista ei muut huomaa.

Oikeasti olisi parempi jos tietäis, miten muut perheen jäsenet tästä ajattelee. Siis äiti ja isä oikeastaan. Se on oikeastaan seksuaalisuutta, mutta ne tietää ainakin joskus mun tekevän näin. Onko muita jotka on joskus ilman boksereita/alushousuja?

15v poika

Itse tykkään nukkua ilman boksereita mutta muuten en ole testannut olla ilman.

Vastaa aiheeseen: Ilman alushousuja, onko muita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top