Siirry sisältöön
apua tarvitseva tyttö

Moi, mua ärsyttää se että iskä kokoajan valittaa että liikun liian vähän jos harrastan ratsastusta jääkiekkoa ja uintia.. se yrittää pakottaa muy joidenko 97-tyttöjen treeneihin ja oon yrittäny sanoa sille että eielöä ei oo turvallinen olo, koska kaikki kiruaa ja käyttää nuuskaa..sitse on semmonen raivo joka on koneella paljon ja raivostuu kauheenhe helposti tää ei oo ollenkaa mukavaa toivottavasti tätä ei julkasta missään ja vastatkaa pliis!!

Siis jääkiekko, uinti ja ratsastushan on kaikki aika vaativia lajeja. Miten sinun isä voi väittää ettei siinä saa tarpeeksi liikuntaa? Minä harrastan jalkapalloa ja se on omasta ja muidenkin mielestä aivan tarpeeksi. Normaali lapsi ei kestäisi enemmän liikuntaa kuin sinä ja olisi aina väsynyt jos joutuisi vielä vaikkapa pelaamaan lentopalloa. Kaikissa lajeissa mitä harrastat tarvitaan aivoja, ehkä jonkun verran voimaa ja tasapainoa. Jonkun muun lajin lisääminen siihen mitä nyt teet voi rasittaa sinua liikaa. Yritä kertoa isällesi ettet tarvitse enempää liikuntaa ja että melkein kaikki vapaa-aikasi menee harrastuksiin. Eihän tuollaisista harrastuksista voi jäädä aikaa paljoa. Toivottavasti isäsi joskus käsittää mitä lapset oikeasti tarvitsevat. Mieti mitä isäsi on tehnyt sinun ikäisenäsi? Luulisin ettei ole liikkunut läheskään niin paljon kuin sinä, ainakaan tekstisi perusteella. Itse en ainakaan voisi harrastaa noin paljon liikuntaa. Yritä takoa järkeä isäsi päähän ja onnea harrastuksiin!

Nimetön

Moi.

Oletko puhunut asiasta esimerkiksi terveydenhoitajan kanssa? Harrastat selvästi paljon liikuntaa ja sinulla pitäisi olla mahdollisuus myös levätä ja tehdä muita asioita. Sinun ei tietenkään tarvitse mennä treeneihin joissa toiset ihmiset käyttäytyvät pelottavasti. On epäreilua, että iskäsi raivostuu ja yrittää pakottaa sinua liikkumaan yli rajojen. Voit puhua asiasta terveydenhoitajan tai kuraattorin kanssa ja soittaa ilmaiseksi Lasten- ja nuorten puhelimeen tai kirjoittaa kirjepalveluun.

Tsemppiä! :)

Vastaa aiheeseen: iloinen päältä surullinen sisältä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top