Siirry sisältöön
Luutarhan koluaja

Olisi kiva kuulla muiden Nuortennetin lukijoiden hyviä kokemuksia ihmissuhteista ja seurustelusta.
Itse muistan, kun ala-asteen aikana mulla oli siis tosi monta ihastusta. Mieleen on jäänyt erityisesti kakkosluokan ensirakkaus! Silloin suutelin ensimmäisen kerran, tosin kyseinen henkilö on minua vuotta nuorempi, ja olemme edelleen kavereita. No, mä olen lähes kaikkien kaveri, että ei muuten.
Myös nämä koulutapahtumat ovat jääneet mieleen, esimerkiksi luokkaretket. Ihan perus ala-astelaisia, paluumatkalla oli vähän kaikki sokerihumalassa ja oli sairaan hauskaa…
Että näillä mennään!

maanmatonen

Mun paras muisto lapsuudesta on se, et kun me muutettii nykyiselle kotipaikkakunnalle, mä tapasin mun pitkäaikasen ihastuksen+kaverin ensimmäistä kertaa. Se oli kesä ennen eskarin alkamista. Mä yhä muistan sen hassun Aku Ankka-paidan, mikä hänellä oli päällä sinä päivänä. On ehkä tyhmää juu, mut se vaa jäi mun mielee. :>

Nimetön

En ole serusrelun sen kaa mut se oli jo eskaris kun menin entisen ihastukseni kanssa pusu hippaa se oli vie sillo ihan hauskaa. Mut kadun kun annoin ensi pusuni sille kun en enää tykkää siitä no kivoja lapsuuden muistoja on kavereitteni kas siis ihan mahtava kaikkee en viitti kertoo mutta yks kerta kun olin kaverini kaa ulkona yks paku oli pihalla siis kerrostalon sitten me luultiin et se varasti kaikkia kamoja ja tehtii tutkimus työtä otettiin rekkasi ja semmosta ettivän työtä muita en viitti kertoo kun ne on niin hölmöjä mut antaisin melkein mitä vaa jos vieläki oltais yhessä ja tehtäis jotai jännää.

Nimetön

Kiitos kun vastasitte, oli tosi kiva lukee. Tosta pusujutusta tuli mieleen, mä en ole koskaan suudellu ketään. No, olihan seki ilon hetki kun mun pitkäaikainen ihastus kertoi tykkäävänsä musta. Tänään koulussa oltiin kavereitten kanssa semmosta hääpeliä, missä arvottiin jollekkin pari! Ja mulle tuli ihan tuurilla se mun poikaystävä (tosta välistä jäi kertomatta että on tapahtunut kaikenlaista, ja no, nyt me seurustellaan). Meidän luokan tytöt tietää siitä ja jotkut pojat on arvannut. :DD Kertokaa kaikki lisää juttuja!
Ps. Toivokaa mun puolesta et saisin ensisuudelman siltä tyypiltä joku päivä.

Vastaa aiheeseen: Ilon hetkiä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top