Siirry sisältöön
Sartsu – Verkk@ri

Hoi ihmiset, miksette kirjottele tänne? :D

Mulle tuo iloa tietty ystävät, suklaa(!) ja harrastukseni miekkailu varsinkin silloin ku tulee onnistumisen kokemuksia.

Tällä hetkellä oon iloinen, että oon saanu tehtyä ja lähetettyä just yhen koulujutun, ja nyt se on taas hetkeks poissa mielestä.
Iloa multa yrittää varastaa anatomian uusintatentti joka lähestyy ja stressaa, mutta ehkä mietin sitä vasta huomenna..

-Sartsu

minäminä

mullekkin tuo aika samat asiat (= nyt oon varsinkin siitä kun sain sovittua riidat äidin kanssa. on taas ihana puhua äidin kanssa asioita joista ei ole _pitkään_ aikaan pystynyt puhua (:

Sartsu – Verkk@ri

Hieno homma!

Sitten jos/kun se kaunis päivä koittaa että mä saan sovittuu riidan mun äidin kaa, ni oon kyllä myös niin ilonen etten oo varmaan ikinä ollut..!
Joo, moni vois sanoa et itehän mä siihen vaikutan, mut niinhän se vaan on et riitaan tarvitaan aina kaks osapuolta.

-Sartsu

Nimetön

Mäki oon nyt vaihteeks tosi ilonen siit, et mul ei oo mitää isompii kouluhommii ja muutenkaan mitää erikoista, et voin hyvin valmistautua ihanaan koeviikkoon :p
Ja kävin tänää Fazerilla sartsu, syömässä SUKLAATA!!

Sartsu – Verkk@ri

Tsemppii koeviikkoon! Ahh, mun kämppis on just kaupassa ja annoin rahaa ni se lupas ostaa suklaata :D Tänää on ollu jotenki niin masentava päivä ni se saa kyllä mut vähä enemmän iloseks :P

ss

Itse taas ajattelin aloittaa karkkilakon.
Sartsu, syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi:D

sese

Mä oon huomannu et mä tuun ainakin aina tosi iloiseks, ku aurinko paistaa. Mä oon ehkä jotenkin vähän kummallisenkin riippuvainen siitä. :) Jos on aurinkoinen päivä, niin kaikki saa mennä ihan persiilleen ja silti kuljen naama virnees. Ja sit hymyily on ihanaa! :) Tai on just vaan nii parasta kun, joku moikkaa kadulla tai hymyilee tai tapaa vaan jonkun mukavan ihmisen. Se on vaan niin kiva tutustuu uusiin tyyppeihin. Ja on niin ihanaa, kun tyypit moikkailee, siin saa joskus tuntee itsensä suorastaan suosituks. xP Okei, se on vaa toiveajatteluu…

Ja si mä oon tehny ittelleni sellaisen laatikon sydämmenmuotoisesta kirjepaperilaatikosta. Ja sinne oon laittanu kaikia kivoja esineitä. Mun kaverin kuvan ja oman kuvan (missä näytän yllä harvinaisen nätiltä), peilin palan, karkkia (jemmaan sinne aina vähän, kun jotain ostan), lemmikkini karvan, aidon helmen, kynsilakkapulln kuulan, yhden laulun sanat, pari korua… ja jotain muuta kummallista pikku roinaa. :) Sinne oli kiva keräillä kaikkea. Ja sit kun oon surullinen (ja lähinnä silloin kun on sydänsurui) syön aatikon karkit ja katon onks siel laatikos mitään kivaa, mikä piristäis. :D Ei tarvii sanoo, et oon outo, tiedän sen itekin….

Sartsu – Verkk@ri

ss, syön suklaata koska se on hyvää! :D

joo aurinko kyl vaikuttaa, tai jos on hyvä ilma ulkon ni on helpompi olla ilonen ja jos on huono ni sit masentaa jo herätessää :(

yks asia mikä kans tekee mut tosi iloseks on musiikki! osaa se kyl tehä surullisekski.. mut aina ku kuunelee ilost musaa ni tulee ilonen mieli. ja sit jos on surui ni onhan se kiva ku voi kuunnella surullist musaa.. tai sillee et asiat jotka ajattelee joskus et ei oo kivoi ni niis on monesti puolensa. okeiokei en osaa selittää, mut jos annan ihan esimerkin: jos mul on paha olo ja joku mättää, ni kerron siit mun parhaalle ystävälle. sillon en oo yhtään ilonen, mut ku alkaa miettii, ni sehän on ehkä suurin ilon aihe mun elämässä et mulla on ihminen kenen kanssa jaan sekä ilot että surut!

Ja ihanan juttu toi laatikko juttu!!

uninaa

no esim vaik kaverit ja perhe

Kata, verkk@ri

Ihanaa, nostetaan tätä vanhaa keskustelua täältä jälleen esille! :) mulle iloa tuo kevät ja aurinko <3 tuntuu että ”talviunien” jälkeen taas energiaa on enemmän! lisäksi meidän eläimet, puput ja koirat, ilahduttaa mua päivittäin ! :)

# (¤.¤) #

(yosss! Tällaista keskustelua on meikäläinenkin kaivannut!)
Ilon lähteitä, hmmmm… Ainakin kevät, ja lintujen laulu. Menet ulos ovesta metsään ja kuuntelet, kuinka sinitiaiset ja hömpät laulaa :) Lasketteleminen myös!

ripxdrip

moi

Vastaa aiheeseen: Ilon lähteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top