Siirry sisältöön
joku

Niin sitä vaan että ku oon ihastunu kesällä yhteen itteäni vuotta vanhempaan poikaan (oon tyttö) ja hän asuu aika lähellä meitä ja on samalla koululla mun kanssa ja hänen perheensä muuttaa meidän naapuriin .
Mutta tiedän että hänkin pitää minusta. On sanonut niin Yhdelle tutulleni pitäväni minusta ja ym.mutta kyseinen tutuni on sanonut että en saa puhua hänelle vain tervehtiä. Mutta kuin en voi edes tervehtiä kavereideni vuoksi. Katsomme koulussa toisiamme,hymyilemme, ja hän ja minä ollaan meinattu törmätä pari kertaa. Siis kyseisen poika, hänen kaverinsa tuijottavat minua jos pojalla ei ole samaa joustoa kuin minulla ja muutenki ja ym.
Mutta yksi juttu kaverini eivät hyväksy lestadialaisia ja itse pidän hänestä ja se on ihan sama että millainen hän on. Minua se ei haittaa. Olen korviani myöten ihastunut kyseiseen poikaan. Aina kun näen hänet sydämmeni tuntuu pysähtyvän ja alan väkisin hymyilemään. Hän menee ensivuonna lukioon tai amikseen ja pelkään etten näe häntä enään ja siskoni ihan kiusallaan teki yhden asian ja minua nolottaa koska kyseinen poika saattoi ymmärtää asian väärin. Joten mitä teen odotanko vai yritänkö jotain vai? Kiitos jos jaksoitte lukea tai vastata.

Vastaa aiheeseen: iloveyou

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top