Siirry sisältöön
Dreamer✨️🧿💋

Eli ois kysymys. Onko mun immenkalvo jo ns ”puhjennut” tai mikä ikinä onkaan. Koska siis menee sisälle joku 10cm pitkä tussi (jos korkkia ei lasketa ni se on 10cm suunnilleen)? Ni onko se puhjennu? Vai ei?🫣🤔🤔

gold rose

nykytiedon valossahan mitään immenkalvoo ei ees oo vaan se on vaan sellanen renkaan muotonen ”lihas tai jänne” emättimessä. toisilla se on kireempi ku toisilla, sen venymisen takia joillain tulee verta esim ensimmäisessä yhdynnässä

Arvedávgi

Immenkalvo ei oikeasti puhkea vaan se venyy murrosiän myötä. Ensimmäisen yhdynnän aikana tuleva veri ei siis välttämättä johdu immenkalvon vaurioitumisesta vaan kuivista paikoista. Immenkalvoon liittyy paljon myyttejä, joista suurin osa on silkkaa puppua. Immenkalvon vaurioituessa se ei ole iäksi poissa vaan paranee ajan kanssa.

Tyttö

Immenkalvo ei ole ns. seinämä joka puhkeaisi, vaan sellainen rengasmainen osa joka venyy murrosiässä itsestään. Sinulla siis se on luultavimmin venynyt tarpeeksi, jotta saat tussin sisään.

Spageli

Nyt en kyllä tiiä, ehkä on

Tyttö 14.v

En tiä.

Susi

Ei se pituus vaan paksuus. Älä muutenkaan työntele mitään ylimääräisiä asioita sisällesi ellei ne ole siihen tarkoitettu. Jos omat sormet ei riitä, hommaa seksilelu.

koirahauhau

kyllä se on todennäköisesti puhjennut

Dreamer✨️🧿💋

Okau kiitti tiedosta! Nyt tiiän paremmin!

Ja sudelle tiedoksi, mä vaan testasin että miltä se tuntuu, mut tais jäädä vikaks kerraks.

Mut kiitti kaikille jotka vastas! Ja edelleen sa kyl vastata!

MLL Nuortennetin ylläpito

Heippa Dreamer✨️🧿💋,

kiitos viestistäsi! Aihe on tärkeä ja monen nuoren mielessä. Siksi onkin tärkeää huomioida, että itsetyydyttämiseen liittyvää väärää tietoa voi olla paljon liikkeellä.
Haluamme muistuttaa, että itsetyydytyksessä tulisi käyttää vain puhtaita ja siihen tarkoitettuja välineitä. Ei missään nimessä tusseja, muita kyniä tai muita likaisia välineitä. Likaisista välineistä voi tulla bakteereja tai ne voivat vahingoittaa sinua. Voit tyydyttää itseäsi hyvin myös omilla, puhtailla sormillasi ja saada näin nautintoa.

Lue lisää itsetyydytyksestä meidän tietosivuiltamme:
Itsetyydytys – Nuortennetti

Kiitos ja kivaa kevään odotusta!

Dreamer✨️🧿💋

Kivaa kevään odotusta sinnekkin kaikille! Ja kiitos tiedoista vielä, en aio enää jatkossa tehä niin.

Ootte kaikki täydellisiä!🥰🥰

Vastaa aiheeseen: Immenkalvoon liittyvää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top