Siirry sisältöön
Æịŋœ

En jaksa enää. Tuntuu et oon turha, mua ei hyväksytä porukkaan ja niin moni on pettänyt mun luottamuksen, etten luota enää melkein keneenkään. [osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Æịŋœ

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

💜Neito💜

Älä välitä niistä. Mä oon sun kaveri. Tietenkin tiedän miltä sinusta tuntuu, mutta tulee vain pahemmaksi kjos vihaat itseäsi. Sinä et ole turha. Sinä olet vanhempiesi kallis kulta lapsi. Vanhempasi eivät möisi sinua mistään hinnasta, edes vaikka tuntuis siltä että he vihaavat sinua. Mutta todellisuudessa he rakastavat sinua.

TMP [Nimimerkki muutettu]

Oon vasta 11v tyttö, [Osa viestistä poistettu.] 

[tämä viesti on poistettu ja siirretty ketjusta Inhoan eniten maailmassa itseäni!! Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei TMP,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle otsikolla VS: Inhoan eniten maailmassa itseäni!!. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Inhoan eniten maailmassa itseäni!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top