Siirry sisältöön
tiedoton tyttö

joo eli muhun on ihastunu yks vuotta nuorempi poika (tosin iällä ei ole merkitystä) mutta se lähettää tyyliin viestejä : haluun panna sua, rakastan sua ja tiiän et sä rakastat mua ,ja pahin oli ku se lähetti raiskaan sut mut se oli kai läppä. Sit koulus se aina esittää mulle eikä mua oikeesti kiinnosta. En haluis sanoo sille päin naamaa et inhoon sitä oon sanonu sille monesti et ei kiinnosta mut se vaan jatkaa. Oon oikeesti aika tiedoton mitä tehä koska se rupee menee jo vähä yli rajojen. Vanhemmille kertominenkaan ei TODELLAKAAN ole vaihtoehto koska ne oikeesti vaa kertois kaikille muille sukulaisille (on tapahtunut aikaisemmin) kiitti jo etukäteen <3

Nimetön

Sun pitää vaan sanoo sille tarpeeks selvästi ettet oo kiinnostunu ja haluisit et se jättää sut rauhaan, muute saat kestää tota kauan aikaa. En osaa auttaa muuten.

Nimetön

Yritä vaan olla välittämättä siitä pojasta, älä kiinnitä siihen huomiota, älä vastaa viesteihin, älä välitä koulussakaan siitä. Kyllä se ehkä sitten alkaa tajuamaan ettei sua kiinnosta. Ei se kauaa jaksa, kun se huomaa että kaikki se sen yritys on turhaa. Koita jaksella, kyllä se siitä(:

untitled

hmmm.. Ihme, ku se ei oo uskonu että et oo kiinnostunu. No en mäkään ois porukoille heti ensimmäiseks kertomassa, ite varmaan sanoisin mesessä/naamakirjassa tai sit tekstarilla että miksei se voi uskoa ettei kiinnosta, et mikä on niin vaikeeta asian ymmärtämisessä. Ja lisäisin vissiinki, että jos se vaan mitenkään voi lopettaa sen tyhmän käyttäytymisensä, niin ehkä vois ollakki .kavereita. :o

Toivottavasti saat selvitettyä asian :)

tyttö 92

kuulostaa aika pahalta, sinuna sanoisin suorat sana tia korkeintaan opettajalla tai luokkakaverille, joka voisi koittqa pututua asiaan ja jos siltä tuntuu, voit vaikka vaihtaa uuteen numeroon, jollon hän ei voi enää tekstata sinulle toivottavasti tästä li apua :)

*****

ei tohon voi tehä muuta ku sanoo päin naamaa koska toi tosiaan on yli rajojen
niin törkee se hyyppä on et mä ainaki olisin antanu sille mustan silmän monta kertaa…

Kokenut saman…

Mua on joskus monta vuotta sitte kiusattu aika samalla tavalla. Kun yks mua vuotta nuorempi poika oli muhun ihastunu? Ja kerto siitä sitte koko koululle, niin hetkenpäästä kaikki kiusas mua että tykkään muka siitä, vaikka en TODELLAKAA tykänny siitä. Sitte se lähetteli kaikkia viestejä iltaisin: esim. <3, kestä tykkäät? tykkään susta ja kaikkee tollasta ärsyttävää.. lopuksi en enää jaksanu sitä ja kun en uskaltanu opettajalle sanoo, niin kerroin äitille ja se kirjotti lapun, jonka vein sitte opettajalle. Sitte opettaja otti ne 2 poikaa puhutteluun, jotka oli mua kaikista eniten kiusannu ja sen yhen pojan joka musta tykkäs. Ei ne sitte enää kiusannu, ja luulin että se olis loppunu sitte siihen, mutta EI! Nyt muutaman vuoden jälkeen se on ruvennu taas tuijottamaan mua ja esittään. Hyi oikeesti, en ees tykkää yhtää siitä ja se kyllä tietää sen, koska oon miljoona kertaa sille sen jo sanonu sille kun se ja muut mua kiusas. Noh mut ehkei tälläkertaa tartte kertoo opettajalle tai kellekkää, koska oon sen verran vanha, että osaan puollustaa itteeni (siis ainakin paremmin ku nuorempana).
Eli mun neuvo sulle on, että sanot suoraan sille ettei sua kiinnosta ja jos se ei lopu, niin aina jos se esittää, niin nolaa se kaikkien nähden. Esim. jos se sanoo jotaki tyhmää, niin tee siitä jutusta naurunalanen…vaikea selittää ;D No mutta toivotan onnea, koska tiedän kokemuksesta, että se ei oo kivaa. Ja sori kun näin pitkä viesti. :)

Vastaa aiheeseen: inhoon sitä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top