Siirry sisältöön
mävain

Oon 16.v jätkä. Mulla ei oo instagramissa montaa seuraajaa( 80) ja itse seuraan 320 henkilöä. Mun kuvissa ei ikänä tykkääjiä kuin joku 9-15. Mitä se kertoo minusta? Oonko jotenki huono ihminen tai jotain. Tuntuu että kaikilla muilla kavereilla on paljon enemmän tykkääjiä kuvissa kun mulla.
Auttakaa pliis!

Rauhoitu

Instagram ei mittaa ihmisarvoa ja mullakin tulee usein enemmän tykkäyksiä kuviin, joista en itse pidä. Jossain vaiheessa mulla oli paljon seuraajia, mutta se alkoi ahdistaa ja poistin Instagram-sovelluksen. Blokkasin tuntemattomat seuraajat ja unfollasin kaikki muut paitsi lähimmät ystäväni, ja sain mielenrauhan. Mutta jos on sun juttu seurata montaa ihmistä niin se on ok. Seuraajamäärillä ei ole väliä, sillä ne on sattumanvaraista eikä ne kerro mitään susta ihmisenä.

Azzie

Itse olen elänyt lapsuuden ja nuoruuden aikana ennen instagramia, facebookia ja koko nettiä, ja hengissä on selvitty. Se, miten hyvä tai huono ihminen minusta kasvoi, ei liity mitenkään seuraajiin. Joten se, miten paljon on seuraajia sosiaalisessa mediassa, ei vielä kerro ihmisestä itsestään yhtään mitään. Se ei tee kenestäkään mitenkään parempaa henkilöä, jos hänellä tuhansia seuraajia. Mitä sitten? Miten se tekee elämästä yhtään parempaa? Koskee myös sinua. Et ole mitenkään huono, jos sinulla ei ole seuraajia. Ajattele mieluummin niin, että ovatko sitten nämä kaikki seuraajat näiden ihmisten oikeita ystäviä? Miten paljon ystäviä sinulla on oikeassa elämässä, sillä vain sellaisilla ystävillä on loppujen lopuksi merkitystä.

Chewie

Itellä oli just sama tilanne vähän aikaa sitten. Aluksi ajatus ahisti jollain tapaa, mutta sitten mä tajusin että onko sillä oikeesti mitään merkitystä paljonko tykkäyksiä saa? Ei ne vaikuta millään tavalla minkälainen ihminen oot. Oot just hyvä sellasena kuin oot.

Loppujen lopuksi mä poistin koko sovelluksen. Yksi asia vähemmän murehdittavaksi. Mutta toivottavasti tää jotenkin autto. Edes vähän.

Vastaa aiheeseen: Instagram

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top