Siirry sisältöön
Muija

Poikaystäväni koskee mua intiimi alueille vaikka ei haluaisikaan seksiä.
Pussaillaan hän ottaa pepustani kiinni. Katotaan leffaa hän puristaa tissejä hipsuttaa nännejä ja ei jatka mutta käväsi vain. Kuljen ohi niin hän kädellä käy haaravälissä. Kuuluuko arkisiin tilanteisiin tämä ja lähes joka pv?

Nettiystävä

Sinulla on oikeus päättää, kuka saa koskea ja millä tavalla. Kosketus ei ole ok silloin, jos sinusta itsestäsi tuntuu siltä eikä kukaan muu voi määrittää rajojasi puolestasi. Vaikka hän on poikaystäväsi, ei se tarkoita, että hän saisi tehdä sinulle ihan mitä haluaa milloin haluaa ilman lupaasi. On tosi hyvä juttu, että tunnistat omat rajasi.

Jos koskettelu tuntuu epämiellyttävältä, ehdotan, että rauhassa juttelisit poikaystäväsi kanssa. Tee selväksi, ettei tietynlainen koskeminen ole sinulle okei. Käytä minä-viestiä (minusta se tuntuu pahalta yms.), sitä on vaikeampi ohittaa. Jos poikaystäväsi suuttuu tästä, hän ei ole sinun arvoisesi, sillä hän ei selvästikään ymmärrä, mitä rajat tarkoittavat. Jos hän on fiksu ja rakastaa sinua, hän antaa sinulle tilaa ja aikaa ja saat edetä omassa tahdissasi.

Jos aloitteen tekeminen on hankalaa, voithan tietenkin seuraavan kerran kun koet hänen kosketuksensa epämiellyttävänä vain sanoa, että hei, tää ei nyt ole ihan ookoo voisitko antaa olla.

Tsemppiä, muista, että olet arvokas.

🌼

Jos hän koskee sinuun silloin kun et halua sinun on oikeus sanoa ei! Se on sinun kehosi ja sinä päätät kuka siihen saa koskea ja milloin

Vastaa aiheeseen: Intiimi alueille koskettelu.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top