Siirry sisältöön
öööööö

Oon miettiny et pitäsköhän lehtee Inttiin kun siihen ikää on. Oon tosi isänmaallinen ja historia on koulussa parasta. Serkkukin (nainen) kävi RUKin (reserviupseeri koulu) ja lähti viestimieheks. Tykkään ampumisesta ja metsällä käymisestä että ampumiseen kokemusta sitten ois. Kokeilisin päästä sotakoiraohjaajaksi ja jos ei pääsisi hakisin tykistöön tai kranaatinheittokomppaniaan. Ei mulla oo muista tulevaisuuden suunnitelmia muutenkaan ois eikä koulut ja lukio kiinnosta vaikka niihin mulla kyllä päätä ois.
Oisko muita innokkaita naisii intiin menemään?

Putte🏳️‍🌈♀️

Mene mene ite oon meinannu sit isompana mut viime yönä näin unta et olin sotakarkuri joten…

SpageLi🏳️‍🌈

sit ku oon iso niin käyn intin :)

ei mul muuta🐢🐢

Tuleva sotilas (mies)

Joka vuosi tulee ehkä joku noin 1000 naissotilasta. Hyvä asia et vielä jotkut nuorista on isänmaallisia, sillä niitä ei meinaa aina löytyä [osa viestistä poistettu]

En tiiä miks kirjoitin mutta noh.

tuleva muusikko

mee jos siltä tuntuu ihmeessä. ite ajattelin käydä armeijan, jos pystyn ja voin, ei mulla siis oo mitään ongelmia tavallaan mut tulevaisuudesta oon itekin epävarma itteni kanssa. en oo ihan varma mikä intti oikein oo mut kyllä mä ymmärrän osittain mitä se tarkottaa.
kaikkee hyvää sulle!!😁

ElleN

Oon miettinyt myös intin käymistä ja sitä on minulle jopa suositellut moni, olen kuulemma sen tyyppinen ihminen että pärjäisin hyvin ja voisin tykätä. Olen vähän kahden vaiheilla, välillä on sellainen tunne että hyi en halua, välillä koen että voisin jopa yrittää. Pääseehän sieltä sitten pois alun jälkeen naisena jos ei tykkää.

Inttiin vaan

Mene ihmeessä! Toi kuulostaa just hyvältä sulle ja vaikutat just semmoselta motivoituneelta tohon. :) Tulisit vaan katumaan, jos et menis. Ite en oikeestaan osaa sanoa haluanko mennä vai en, mutta kyllähän tässä ehtii vielä katella.

Vastaa aiheeseen: Intti naisille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top