Siirry sisältöön
Hennavaa.

Otsikko kertoo kaiken. Tänäänkin isä huus mun veljille et ”saatana lopettakaa toi ny” ja veljeni on 6 ja 9 vuotiait. Itse itken tääl ylhääl enkä uskalla mennä alas. Mua pelottaa.. ): tää tilanne ei oo todellakaan eka kerta, isä o ennenki huutanu ja lyöny..

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”Hennavaa”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa ilmaiseksi Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (HUOM! puhelin päivystää 23.12.-1.1. klo 14-17) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

tämmönevaa

Yhhhh! Kerro jollekkin, se saadaan varmasti loppumaan!

Vastaa aiheeseen: Isä käyttäytyy väkivaltasesti..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top