Siirry sisältöön
moms spaghetti

joskus jopa hävettää jos kaveri tulee käymään ja tämä pelaa, ja saa pienen hepulin. iskä sano tunti sitte että ”lähetään kauppaan kohta” ja noh…mikä on iskän kohta, tunti:/
eihän tää nyt saata isolta asialta kuulostaa mutta kun se saa minutki kärttyseksi.ite oon tosi herkkä, saatan itkee pienestäki asiasta joka loukkaa mua, nii sitte kun tämä kiroaa ja huutaa ku ei onnistu nii kyllä itken(herkkä vibes)
mulla on muutenkin masennusta ja oon yksinäinen ku ei oo sisaruksii nii sitte harmittaa, kun tämä pelaa.

miten tän sais lopetettuu tai ees saisin hillitsemään isän pelaamista

Prinsuu💚

Hei moms spaghetti

Ikävä kuulla, että isäsi pelaa koko ajan. Oletko harkinnut, että juttelisit asiasta isäsi kanssa ja pyytäisin tätä pelaamaan vähemmän ja olemaan enemmän sinun kanssasi?
Kannattaa yrittää.

Toivottavasti musta oli apua<3
Byee ja kaikkea hyvää sulle<333

Perho

Kannattaa jutella hänen kanssaan! Tai jos varsinainen juttelu on vaikeaa, kirjoita hänelle kirje, jossa kerrot miten se ahdistaa.

Ehkä isäsi on koukussa pelaamiseen?

Ja olen samanlainen, itken pienestäkin asiasta. Olen masentunut ja kaikki on ihan ******. Mutta luotan siihen, että kaikki vielä muuttuu paremmaksi. Varmasti.

Tsemppiä sulle ja kaikille muillekin! 🤍💚

PuShEeN

Ikävää kuulla sun isästä, moms Spaghetti! 😪Mun isä on puoliksi alkoholisti. Ei kunnolla mutta se juo viikonloppuisin ittensä aika usein humalaan. En oo kertonut tästä kenellekään kun hävettää kamalasti! On ihan sairaan ihana kuula että muillakin on riippuvaisia ja noloja isiä! Ja SÄHÄN voit sanoa sun isälle että haluaisit viettää enemmän aikaa sen kanssa. Tsemppiä! ✨😘😄❤️

Vastaa aiheeseen: isä pelaa koko ajan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top