Siirry sisältöön
Epäreilua

En kestä enkä jaksa enää. Isä kuoli. Ihan hirveä ikävä! En pääse ikinä yli! Tämä on kamalaa, aivan liian kamalaa. Isä oli vasta täyttänyt 53v. Äitikin luuli että heillä olisi vielä monta yhteistä vuotta jäljellä. Ei ollut. Sairaus vei isän. En hyväksy tätä enkä tule koskaan hyväksymään.

Olen 16v tyttö.

MLL Ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä ja jutella? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Vaikka tuntuu, että elämässä ei juuri nyt valoa meinaa näkyä, niin uskon, että toivoa on. Ethän jää ajatustesi ja surusi kanssa yksin, olemme mielellämme tukenasi!

Terkuin Ylläpito!

Vastaa aiheeseen: Isän kuolema

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top