Siirry sisältöön
ärsyttää

Joo tota mun isäpuoli (äidin miesystävä) on ihan kiva ja silleen, mut oon huomannu et sil on vähä ”lapsellisia” tapoja. Se aina tykkää syyttää muita sen ongelmista, ja varsinkin mä oon yleensä sen mielestä syyllinen sen omiin ongelmiin.
Esim. kerran se rikko meidän pakastimen silleen et se ovi ei enää pysyny kiinni joten kaikki pakasteet suli ja meni pilalle. Mun äiti ei ollu kotona silloin, joten se ei ollu todistamassa mitä tapahtu. Mun isäpuoli sit kerto sille et mä olin rikkonut sen pakastimen, ja vaikka oon yrittäny kertoo mun äitille et en rikkonut sitä, niin se ei usko mua.
Sit mun isäpuoli myös välillä huomauttelee mun syömisestä että ”syön muka liikaa” vaik syön paljon vähemmän kuin se ite. Varsinkin jos meil sattuu olee pakastimessa jäätelöö ja oon syönyt sitä, niin se aina suuttuu ettei se saanu yhtään vaikka sil on diabetes niin sen ei ees pitäis syyä jäätelöö.
Se myös suuttuu jos kukaan muu kattoo meiän telkkarista mitään, ja on tosi omistushaluinen siitä vaikka se telkkari on mun äidin. Aina kun se tulee kotiin töistä niin jos katot sillä hetkellä telkkaria niin sun pitää mennä muualle, koska se haluu telkkarin vapaaksi VÄLITTÖMÄSTI kun se tulee kotiin, eikä välitä vaikka sul olis joku leffa tai sarjan jakso kesken.
Sit myös se usein käyttäytyy kuin et mä en saisi muka tuoda kavereita kotiin, vaikka se muutti meille joten mä oon asunu siinä talossa kauemmin ja tiedän et mun äitin mielestä saan tuoda kavereita millon haluun. Ja jos oon vielä saanut mun äidiltä luvan kavereiden tuomiseen, ja mun isäpuoli on kotona, niin se on tosi ilkee niille ja jos me ollaan mun huoneessa puhumassa jostakin niin se huutaa olkkarista että ”OLKAA NYT JO HILJAA!”
Siksi mun kaverit ei enää tykkää tulla meille. Mun isäpuoli on välillä ihan kiva ja normaali, mut sit sille tulee joku yhtäkkinen persoonan muutos ja siit tulee tollanen mitä oon kuvaillu.
En oikeen tiedä mitä tehdä, kun mun äiti on jo ollut sen kanssa lähes 7 vuotta yhdessä ja näyttää siltä ettei ne eroo ainakaan lähiaikoina. Mua ärsyttää se ettei mun äiti usko mua kun oon yrittänyt kertoo noista mun isäpuolen ”ongelmista”.

💙💙💙💙💙💙💙💙💖💖💖💖💖💖💖💖💜💜💜💜💜💜💜💜💝💝💝💝💝💝💝💝💗💗💗💗💗💗💗💗💗💌💌💌💌💌💌💌💌❤❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕💕💕

Voihan kurjuus. Ymmärrän todella hyvin miltä susta tuntuu mutta en voi auttaa.

Nuortennetin ylläpito

Hei ärsyttää

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

13v bi tyttö

No mä saan ainakin sellasen kai 2-5 v päästä sil munkin porukat on eronnut ja oon pahoillani kun sun isäpuoli käyttäytyy noin. Mut toivon sulle kaikkee parasta
T 13v bi tyttö

🔥Feeniks🔥

Heh sehä nyt on vaa gold digger😒😤
En ite jaksais tuota kauaa, en ollenkaan. Ja sä parka oot joutunut kestään tota miestä jo 7 VUOTTA, hirvee aika tollasen kaa.
En tiiä susta ja toivottavasti ei loukkaa mut toivottavasti ne eroo ja sun äiti on iloinen siitä. -_-
Juu moikka

Ps. Sitte ku mieli tekee [osa tekstistä poistettu]😒👿

Vastaa aiheeseen: Isäpuolen syntipukki

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top