Siirry sisältöön
pelottavaa.

Mun äiti ja isä eros kun olin aika pieni, ja asuttiin ainakin kahdeksan vuottai äitini kanssa kahdestaan. Vuosi sitten se löysi miehen, ja ne muutti yhteen aika pian. Kaikki oli mulle ihan ookoo, se mies oli mukava ja äiti ainakin oli onnellinen.
Noin vajaa kuukausi sitten, mä olin mun isäpuolen kanssa kahdestaan kun äiti meni jonnekkin illanistujaisiin tai jotain. Istuttiin olohuoneessa kattomassa telkkaria, kunnes yhtäkkiä mun isäpuoli tuli mua lähemmäs ja alkoi hivellä mun reittä. Olin vähän hämilläni ja työnsin käden pois. Se yritti uudestaan, mut päätin häipyä huoneeseeni. Kuten olin jo pienenä tottunut, suljin asian pois mielestäni. Mä en halunnut hermostuttaa äitiä ja isäpuolikin muuttui taas normaaliksi.

Mua pelottaa olla sen lähellä, ja en oo saanu tilaisuutta puhua äidin kanssa. Mut tästä on tosi vaikee puhua, ku pelkään et se tekee jotain jos se saa tietää mun lavertelusta.

[osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

:0

Kauheeta!!! Kerro heti sun äidille tai terkkarille tai jollekkin. Järkyttävää hei!

emily222

voi ei! tiedän että vastaan todella myöhässä, mutta toivon että asiasi ovat jo paremmin. Kamala kuulla. Puhu jollekin luotettavalle aikuiselle!

Elsku<3

Mun mielestä sun pitäs kyllä kertoa jollekki terkalle tai kuraattorille tai jollekki jolle on turvallistä kertoa.Kenelläkään ei ole oikeutta kosketelle noin.

Vastaa aiheeseen: Isäpuoli on ahdistava.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top