Siirry sisältöön
**

En oo ikinä kirjoittanut tänne mitään ni voi olla vähä huono teksti. Mutta haluisin kuitenkin saada vertaistukea.

Eli oon siis yksinhuoltaja äidin tyttö ja elänyt koko elämäni ilman isää. Mun isä ei ole kuollut ja tiedän hänen nimen ja jopa osoitteen. Tiedän myös että hänellä on vaimo ja kaksi muuta lasta, eli minulla on puolipikkuveljiä kaksi. Hän on varmasti hyvä isä heille ja siksi onkin vaikea käsittää miksi minua ei halua nähdä.

Eli jos olet kasvanut ilman isää tai sinulla on sisaruksia, joita et ole nähnyt. Haluaisin kuulla sun ajatuksia ja kokemuksia.<3

Koen että oon tän asian kanssa tosi yksin (vaikka tiedän että en ole). Lähinnä kiinnostais kuulla miten se että kasvoi ilman isää on vaikuttanut teihin ja miten ootte saanu sisaruksiin yhteyttä.

Verkk@ri
  1. Heii **

Voi olla tosi raskasta kasvaa ilman isää ja tuntea, että olet jäänyt yksin sen asian kanssa. Mulla on myös kokemusta siitä, kun isä ei ole ollut osa elämääni. On ihan ymmärrettävää, että mietit, miksi hän ei halua nähdä sua, vaikka hänellä on muita lapsia. On tärkeää tuntea, että voi puhua näistä tunteista ja kysymyksistä. Oot vahva, kun jaat tän kaiken.
Voi olla monia syitä sille, miksi isä ei ole ottanut yhteyttä tai halua nähdä sua. Ehkä hänellä on omat henkilökohtaiset syynsä tai hän ei ole valmis kohtaamaan menneisyyttä. Se ei ole sun vika, vaan isän oma asia. Tärkeintä on muistaa, ettet ole yksin näiden tunteiden kanssa, ja sulla on oikeus tuntea kaikki tunteesi.
Voit puhua tästä tilanteesta luottoystävän, perheenjäsenen tai ammattilaisen kanssa. On tärkeää saada tukea ja jakaa tunteita jonkun kanssa, joka kuuntelee ja tukee sua. Muista, ettet ole yksin tämän asian, ja on tärkeä saada apua, jos tarvitset sitä.

Voit myös keskustella asiasta MLL:n lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissä.
Lasten ja nuorten puhelin numero: 116 111, puhelu on maksutonta koko maassa vuoden jokaisena päivänä, myös pyhäpäivinä. Palvelun kohderyhmää ovat kaikki alle 25-vuotiaat lapset ja nuoret.
puhelimen päivystys ajat: ma-pe klo 14-20, la-su klo 17-20

Lasten ja nuorten nettikirjepalvelu: Jos ääneen puhuminen tuntuu vaikealta, lapset ja nuoret voivat kirjoittaa viestin lasten ja nuorten nettikirjepalveluun luottamuksellisesti ja nimettömästi.

Chat on avoinna joka päivä klo 17-20

kaikki löytyvät osoitteesta: https://www.nuortennetti.fi

Vastaa aiheeseen: Isätön

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top