Siirry sisältöön
entiedä 13v

moi!

haluisin kuulla muitten kokemuksii ja saada apuu.

mun iskä juo normaalii enemmän ja juo joka kerta ku oon tääl mun siskon kaa. (vanhemmat eronnu)
ollaan tääl nyt koko viikonloppu yötä ja iskä avas äske kaljan ja sillä oli kuulemma jotai vääntö just sen naisystävän kaa.

kaikki rupes menee alamäkee toukokuus 2018 ku mun iskä lähti ryyppää jonnekki sen kaverille ja se meni vast muutaman päivän pääst kotii. mun iskän naisystävä soitti mulle asiast ja annoin mun puhelimen äitille et ne sai puhuu rauhas.

sitä juttuu ennen mun iskä ja sen naisystävä tappeli humalas tosi paljon ku oltii siel yötä ja monta kertaa menin sit itkien nukkuu ja jouduin kertoo mun pikkusiskolle et ”kaikki on ihan hyvin”.

sit sen 2018 toukokuun jälkee on ollu kaikkee sossu tapaamisii ja perheneuvola keskustelui iskän tilanteest. mä en ite oo pystyny puhuu täst aiheest lähes ollenkaa ja nyt se on taas alkanu vaivaamaa mua ku ollaa alettu käymää iskällä yökyläs.

en uskalla puhuu täst oikee kenellekkää mut oon harkinnu et syksyllä kävisin jossai koulukuraattoril tai semmosel :):

kiitti jos jaksoit tänne asti ja toivon et joku vois kertoo omist kokemuksist :)

ja btw mun iskä ei käyttäydy mitenkää väkivaltasesti ku se on kännis et sillee ei oo mitää hätää mut mua vaa ahistaa sen lähel olemine ku se on juonu

13v tyttönen

munki iskä juo aika paljon mut ei niin paljon et se olis mikään ongelma. silti mua vähän ahistaa ku se juo aina illalla ku ollaan sen luona (vanhemmat eronnu kans). ollaan siskon kaa sillä aina melkein puolet (tai ehkä yks kolmasosa) ajasta.

En tiiä onko musta mitään apua ku ei meillä mitään ongelmaa oo, välillä vaan vähän ahistaa se juominen. Mut suosittelen puhumaan jollekin kuraattorille tai semmoselle jos siihen on mahdollisuus :)

Janica, verkk@ri

Moikka! Hyvä kun kirjoitit tänne, sun ei oo hyvä jäädä tän asian kanssa yksin<3 Sun kannattaa puhua asiasta jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Suosittelen, että menisit puhumaan rohkeasti koulukuraattorin kanssa niin kuin suunnittelit ja nyt kesän aikana voit mennä nuorten netin chattiin puhumaan.

Mukavaa kesää
T: Janica, verkk@ri

Vastaa aiheeseen: iskän alkoholiongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top