Siirry sisältöön
samp

Mulla on semmonen ongelma että olen rakastunut yhteen henkilöön…
No mä en oo ikinä puhunu sille tai mitään mutta mä tiiän siitä tyypistä kaiken! Meinaan ihan kaikkea..
Mä rakastan sitä enemmän ku mitään muuta mutta…
Meillä ei oo mitään mahollisuutta yhessä.
Se on varmaa ja mä teidän sen plää…
Tarviisin apua että voisin unohtaa sen.
Sattuu ihan hirveesti ko rakastaa mutta tietää ette se ei voi ikinä olla todellista…

Kia – Verkk@ri

Hei, harmillista kuulla että olet juoutunut tuohon tilanteeseen joka on varmasti todella monelle nuorelle tuttu! Miks ette voisi olla yhdessä? Ole rohkea ja mene puhumaan tälle ihmiselle. Yrittänyttä ei laiteta! Jos keskustelu naamat vastakkain tuntuu epämiellyttävältä tai oudolta, voit puhua hänelle esim netissä. Jos kuitenkin tuntuu että tämä ei ole mitenkään mahdollista tai että et uskalla mennä puhumaan niin koita puhua vaikka jollekin kaverille asiasta. Voit kaverisi kanssa miettiä miten unohdat tämän henkilön. Hyvää kesää, kyllä kaikki järjestyy!! :)

typykkä

joo mul on sama ongelma. se on tosi ärsyttävää ku tietää et ei ikinä pystyis oleen sen kaa ketä rakastaa. se sattuu ihan hirveesti ku rakastaa jotakuta mut ei saa vastarakkautta. sitä on tosi hankala unohtaa varsinki jos se on samassa koulussa… mut unohtamisessa auttaa se et kertoo sille rehellisesti. mä tiedän se ei oo helppoo mut se auttaa.

Nimetön

juu. Sama ongelma. Mä oon toivottoman ihastunu yhteen tyttöön joka on mun luokal. Mä oon ruma lyhyt… Se on kaunis ja mua päätä pidempi. Ja lisäks se liikkuu aina 2 kavarinsa kanssa eikä oo hetkeäkään yksin. En viittis puhua sille sen ystävien edessä ja kaikki arvais mistä on kyse jos veisin sen jonnekkin nurkan taakse. Arvaa vaa miltä tuntuis jos saisin pakit siltä 30 muun oppilaan edessä

Vastaa aiheeseen: Iso ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top