Siirry sisältöön
Tällane tavis tyttö joka TARVII apuu

Oikeesti,mua ärsyttää ihan hirveesti ku yks meijän luokkalainen poika tykkää must.Se on tykänny must 4-luokast asti(oon kutosel).Oon sanonu sille tuhat kertaa,että en tykkää siit,mutta aina se ei näköjää ymmärrä puhetta.
Ongelmana on että se tuijottaa mua koko ajan tunnilla,enkä pysty keskittyy kunnolla,vaikka yritänki olla välittämättä siitä.Opeki on joutunu sanoo sille monesti,että käännyppäs eteenpäin.
Mä en nää siin hyypäs yhtää mitää muuta ku ärsyttävän kyylarin.Se on kehitysvammanen (oikeesti) ja se on iha hirvee.(Mua ärsyttää se sit ihan OIKEESTI)
Joten miten saisin sen lopettaa musta tykkäämoisen???Pliis teijän apu on paljon enemmään ku luulette.

Nannis

Hei!

Tosi kurjaa, että luokkakaverisi häiritsee sinua noin paljon oppitunneilla. Oletko yrittänyt puhua asiasta opettajasi kanssa?
Ketäänhän et voi estää sinusta pitämästä. Oletko yrittänyt sanoa tälle pojalle muuta kuin ettet tykkää hänestä? Jos yrittäisit saada hänet ymmärtämään, miten hän häiritsee oppitunneilla keskittymistäsi. Voi olla, ettei poika ole koskaan tullut ajatelleeksi asiaa sinun kannaltasi.
Parasta ehkä olisi, jos voisitte jutella asiasta yhdessä pojan ja opettajasi kanssa. Näin tilanne tulisi myös aikuisen tietoon, joka voisi tarvittaessa paremmin puuttua siihen, kun hän ymmärtää miten sinä koet asian.
Toivottavasti ongelmaasi löytyy ratkaisu. Aurinkoa syksyysi!

Vastaa aiheeseen: Iso ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top