Siirry sisältöön
✌️

Oon ylä-asteelainen nuori tyttö. Liikun nykyään aika isossa kaveriporukassa, jossa on mun lisäksi vaan yksi tyttö (muut on siis poikia). No koska ollaan porukan ainoat tytöt, pojilla on joskus ihan läpällä tapana läpsiä meitä takapuolelle tai puristaa rinnoista. Se oli ihan hauskaa tai siedettävää vielä ala-asteella kun porukka ei ollu niin iso ja tälleen, mutta nykyään kun porukka on niin iso että tuntuu et joku on koko ajan kiinni rinnoissa tai persuksissa se alkaa tuntuu jo ahdistavalta. No ollaan yritetty sanoo niille et me ei haluta enää että ne tekee niin koska se ei oo enää hauskaa, mut silti ne jotku jatkaa sitä melkein vielä enemmän kun ennen.. Ollaan harkittu menoa puhumaan jollekkin aikuiselle tästä, että se vihdoin loppuisi, mutta ei oikein kehdata koska ei oikein haluttaisi että vanhemmat kuulisi tästä ja miettisi asiaa väärin..

HotChocolate

Moi! :)

Kuulostaapa inhottavalta! Toisilla ei ole oikeutta tulla sun ”omaan tilaasi”, eli liian lähelle sua ja koskea sua, jos et niin halua. Uskon että asiantuntevat aikuiset kyllä ymmärtää sun ja teidän tilannetta, voisit siis yrittää keskustella vaikka opettajan, luokanvalvojan, koulupsykologin tai esim. terveydenhoitajan kanssa?
Tottakai kannattaa ottaa asia puheeksi myös vanhempien kanssa jos haluat!

Ymmärrän että se on tosi ahdistavaa ja olis hyvä että se saataisiin loppumaan, ja uskon todellakin että aikuiset ymmärtää :) jotkut on varmasti olleet samankaltaisessa tilanteessa tai joutunut selvittämään samanlaisia tilanteita! Tietääkseni esim. terveydenhoitajalla on vaitiolovelvollisuus, eli teillä on oikeus sanoa jos ette halua että terkka sanoo siitä vanhemmille.

Paljon paljon tsemppiä ja siunausta sekä hyvää syksyä! :)

Vastaa aiheeseen: Ison kaveri porukan huonot puolet…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top