Siirry sisältöön
TheThirdBike

Alan itkemään tosi helposti. Tosi pienestä ja tosi usein. Niin on ollut aina. Itken kaksi kertaa enemmän kuin omanikäiseni yleensä. Ärsyttävää.
Joskus minua sanotaan jopa itkupilliksi, mutta kun en voi sille yhtään mitään.

Tässä pari esimerkkiä:
Koskettava laulu/video/kirja/elokuva.
Itken.
Jostain pois lähteminen.
Itken
Palautteen (negatiivinen) saaminen.
Itken
Söpö eläin.
Itken

Pikkuisen kummallista ja ärsyttävää.

Kata, verkk@ri

Moi!
Itkemisessä ei ole mitään väärää tai hävettävää. Muista, että olet tärkeä ja ihana juuri sellaisena kuin olet!<3

Minka

Alan itkee melkee kaikesta koska elämäni on pelkkää tuskaa ):: mulla on värikalvontulehdus mikä lähti mutta joutuu ottaa tortaisin pistoksia. )::

[Viestistä poistettu osa.]

Nuortennetin yllapito

Hei Minka,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit tosi rohkea. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Apua ja tukea –osiosta (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki 25.6.–12.8.2018 joka päivä kello 17–20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen). Juhannusviikonloppuna 22.–24. kesäkuuta puhelin päivystää joka päivä kello 14–17. Chat päivystää kesän ajan maanantaisin ja tiistaisin kello 17–20.

Voit myös kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta.

Ethän jää ajatustesi ja huoliesi kanssa yksin, olemme mielellämme tukenasi.

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

herma-mansikki

Mua ei saa helposti itkemään, mutta laulu nimeltä Brave Heart… Toi laulu saa mut itkemään. Siitä tulee mieleen ne vanhat hyvät ajat, jolloin istuin sohvalla ystävieni kanssa katsomassa Digimonia, äiti teki lempiruokaani keittiössä, ja kohta kutsui meidät syömään. Elämä oli huoletonta ja hyvää.

Mutta nykyään olen menettänyt mun kaikki kaverit, ainoa kaveri, joka mulla on, on tosi ärsyttävä tyttö, ja mä oon sen kaveri vain, koska äiti pakoittaa. Sanat ei voi kuvaillakkaan sitä, kuinka haluaisin ne 2010-luvun alun aidot ystävät takaisin, joiden kanssa viihdyin. Mutta ei se ole mahdollista. Enää. Nykyään menee muutenkin aika huonosti, kun joudun syömään jokapäivä mielialalääkkeitä joita mut pakotetaan syömään, ja oon aivan hirveässä koulussa, jossa ei ole yhtään kivaa.

Joo, kaipaan takaisin 2000-2010 luvulle… ei voi enää kuin haikeana muistella noita ihania aikoja.

🤨

Miks ylläpito vastaa tällaseen? Ei se musta ainakaan oo erityisen vakavaa, jos itkee esim. söpön eläimen takia. Itkeminenhän vaan osottaa, että välittää, mä oon ihan samanlainen! 🫶🎀😭❤✨️

Vastaa aiheeseen: Itkeminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top