Siirry sisältöön
Iltaitkijä

Okei niinku varmasti älysitte jo mun nimestä ja aiheesta niin mä haluun kysyy et onks normaalii et itken itteni uneen melkee joka ilta/yö????

moms spaghetti

en tiiä, ite itkin viime yönä itteni uneen koska aloin miettimään mitä oon kokenu ja miks en apuu uskalla kysyy. luulen että toi on ohimenevä juttu mutta jos ei oo nii mee kertoo esim vanhemmille tai terkkarille

🌈rainbow🌈

Ei oo niin normaalii.
Onko sulle käyny jotain?
Satutaako joku sua?
Pelottaako? tms…
Kannattaa jutella jonkun luotettavan kanssa. <3

Tsemppiä!

kala

Emt oks mulla jotai traumoja, mut siis mun on tosi hankala ilmaista surun tunnetta? Vaikka harmittais kuinka paljon ja tekis mieli itkee ni itku ei tuu? Ja sit harmittaa lisää ku ei itketä?
No mut siis mulla auttaa ihan sikana se et ku oon yksin vaikka just enne ku meen nukkumaan ni kuuntelen mun ”turva biisejä” ja sit tulee itku.
Siis mä en ees tiiä oks tommone terveellistä, mut se helpottaa. Et mulki on välil tommosta mut jos sul toi jatkuu ni kannattaa puhuu siitä et sitte helpottais!
Tsemii sulle<3

tyttö 2010

No on normaalia! Mä itken joka ilta mul ei oo kavereita mulla on aina ikävä jotain kaikki haukkuu mua puhuu musta selän takana

läpinäkyvä

Hei :) Normaali on niin hankala sana näissä aiheissa.
Voi johtua niin monesta asiasta, mutta jos sulla kaikki olisi hyvin ethän sä itseäsi joka ilta itkisi uneen. Kysy itseltäs mistä sä itket? Jos et löydä syytä mieti elämässäs vastoinkäymisiä ja tilanteita jotka on sua satuttanut ja ootko sä prosessoinut niitä vai tunkenut muistin syvyyksiin. Tietyssä pisteessä oikeasti kannattaa puhua luotetulle aikuiselle. Voit uskoa, että se auttaa kunhan löydät oikeanlaisen tyypin. Mulle itselle oli tosi hankalaa hakea ammattiapua monta vuotta kestäneelle masennukselle, mutta luota että apua on saatavilla ja ihmiset oikeasti välittää vaikka kuinka hankalaa sitä on useasti uskoa.

Vastaa aiheeseen: Itkeminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top