Siirry sisältöön
Kädetvuotaa.punastmaitoo

Oon yks tyttö uudeltmaalt ja siis kello on nyt 3.01 aamuyöllä ja itken mun kädet vapisee [osa tekstistä poistettu] siis mä en varmaan selvii tätä vuotta loppuun mua ahdistaa ja väsyttää kokoajan mulla on mun oma personal kiusaaja joka tunkee mut syvemmälle ku mariaanien hauta joka koulupäivä en haluu puhuu sille ja elän oikeesti pelossa et jotain tapahtuu [osa tekstistä poistettu]

Nimetön

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Itken ja mun kädet tärisee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top