Siirry sisältöön
Oonouto

Itken joka päivä varmaan puolet päivästä. Äiti huutaa mulle kaikesta. Äsken äitini uhkasi lähettää minut isäni luokse asumaan. Olen yrittänyt pyytää aina anteeksi jos olen tehnyt jotain mikä saa äidin suuttumaan mutta se ei ole auttanut. Olen yrittänyt jotenkin korvata ne tai keskustella siitä, mutta sekään ei auta.

Kata, verkk@ri

Hei!
Onpa ikävä kuulla!
Jokaisella on joskus pinna kireällä ja tulee korotettua ääntä, vaikka ei tietenkään pitäisi. Sellaista kuitenkin tapahtuu. Mutta jos se on ihan jatkuvaa, voisitko kertoa äitillesi miltä se sinusta tuntuu? Tai voisitko kertoa jollekin muulle läheiselle ja voisitte yhdessä pohtia mitä tehdä asialle? <3
Paljon voimia!
Kata

Sama_homma

Munkin äiti huutaa mulle. Joskus lyökin. Tää korona-aika on vaikeaa kaikille, jopa vanhemmille. Yritä mennä vaikka pyöräilemään tai muuten ulos, niin mie ainakin teen. Äiditkin tarvii omaa aikaa niinkun lapset.

_Sädesade_

Oikeesti tommonen on ihan sairaan väärin. En tiiä miten voisin auttaa sua vaikka haluaisin. Tsemppiäääää!!!

Nolooon

Tsemppiä sulle! Mulla on aika sama juttu. Mulle huudetaan aika tyhista asioista ja tuntuu että kaikki ois mun vika. Mutta ne vanhemmat huutaa vaan siks että ne rakastaa sua❤️

:)

Hei, tiedän mitä tunnet, vaikka itselläni ei oo ihan samanlaista kokemusta. Oletko miettinyt, että isän luona olisi oikeasti parempi asua? Jos äitisi huutaa sinulle aina ja kaikesta, niin huutako isäsi myös? Äitisi voi nyt kärsiä stressistä tai muusta vastaavasta. Olisiko parempi, että antaisit äidillesi hetken omaa aikaa miettiä asioita. Siksi koska äitisi rakastaa sinua ja hän kyllä muuttaisi mielensä yksistään isän luona asumisesi suhteen. Älä huoli, sun pitää ajatella myös toisesta näkökulmasta. Kuten sanoin, äidilläsi voi olla myös huolia. Ehkä hän siksi huutaa sinulle herkemmin. Entä jos äitiäsi sattuu samalla tavalla sinulle huutaminen kuten sinuakin? Onko hän huutanut sinulle aina niin kuten nytkin?

Jos sinulla on sisaruksia, voisit puhua heidän kanssa tästä asiasta. Oletko puhunut isällesi tästä? Kavereille kannattaa myös puhua. Muista, että itkeminen voi helpottaa oloa hetkeksi, mutta pidemmäksi ajaksi ei. Ja jos äitisi huutaa sinulle samasta asiasta aina, voisit miettiä, että teet toisella tavalla? Kun joku huutaa sinulle, kannattaa pysähtyä hetkeksi ja oikeasti kuunnella. Ehkä he ovat oikeassa, mutta älä ota kaikkea tietoa sisällesi. Aina myöskään äidit eivät ole oikeassa. Suodata korviisi tulevat tiedot. Päästä toisesta korvasta sisään ja toisesta korvasta ulos, jos se ei ole hyväksi ja kehittävää tietoa. Äidilläsi on vähän paha tapa huutaa, nimittäin on parempiakin tapoja antaa tietoa toiselle kuin huutaminen.

Kaikkea hyvää sinulle! <3 :)

outotyyppi

Mulla on sama homma jokaa päivä samaa huutoo ihaniiku en olis riittävä tai en olis onnistunu tyttärenä.

[osa nimestä poistettu]…joku

Moi kaikki! Mun vanhemmat ei mitään muuta tee, ja joskus tulee haukuttuakin, mut ne kyl aina itsekkin pyystää anteeks ja halaa. Tuleehan siittä hyvä mieli, vaikka ensin huutaa ja haukkuu lastaan. Mutta kun sanoin, niin aina ainakinmun vanhemmat pyytää anteeks. Suosittelen kirjoittamaan lapulle, miltä se tuntuu, ja sitten luet sen vanhemmilles. Mulla toimi.

Vastaa aiheeseen: Itken joka päivä kun äiti huutaa mulle.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top