Siirry sisältöön
masentunut

moi.oon 11 vuotias tyttö… [Osa viestistä poistettu]autoitte mua jo kerran täällä joten auttakaa nytkin!elämäni oli loistavaa!oli kavereita ja ihastuksia ja diskoja!sit me muutettiin ja kaikki jäi…äiti ja isi eros,uusi koulu ja uudet kaverit!uusi koulu paljastu mukavaks ja kavereitakin sain…sit koulu lopetettiin ja vaihoin koulua.kolme kuukautta olin onnellinen ja minulla oli uudessa koulussa kavereita ja mulle oltiin mukavia. sit eräs lihava tyttö joka on kateellinen mulle koska mulla on pitkät blondit hiukset,siniset silmät,hymy kuopat ja isommat tissit.se on lihava ja melkein kalju.sillä on kellertävät silmät ja tyyylitajuton(kaverini kertoi minulle)ja sillä on tissit mut ne on läskiä:Oniin se sano mulle että jos mä en luovuta sillekin poikia ja tyttöjä se kostaa.mä en tienny mitä se sano koska en ollu perilä asiasta ennenku nyt.se rupes puhuu musta paskaa.multa lähti kaverit ja jäin yksin kuin kirppusäkki.kun mulla oli uudet kengät se tyttö sano pojille että potkikaa ne paskaks.siinä meni kengät.mua haukutaan,puhutaan pahaa selän takana ja nyt tajuan että en pääse pakoon.olen yksin aina.luuin että äiti auttaa mutta ei.joka yö itken että saan unta ja nään unta että minulla on kavereita ja kaikki on hyvin.eii se on unta ja kun uni loppuuu helvetti alkaa.[Osa viestistä poistettu]joten auttakaa!!kaikki vaan sanoo että ne on kateellisia ja älä välitä mutta muhun sattuu!!
sanokaa rehellisesti että miks ne olis kateellisia:painan 39.kg oon 159 cm pitkä,pitkät hiukset ja tyylitajua kin löytyy.joten auttakaa en kestä enää!![Osa viestistä poistettu]kun kukaan ei välitä ja mua ahdistaa kaikki paitsi uni?? auttakaaa

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”masennus”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

:(

Ite oon poika koht 15v ja tuo tunne on tavallaan minulle tuttu, mutta tosiaan erittäin ikävää, kannattaa tosiaan tehdä noin kuin tuo toinen sanoi. voisin vaikka ruveta sinulle kaveriksi, koska kuullostat kivalta tytöltä. ja silleen :)…….

Anonyymi

Moi! Toi on tosi ikävän kuulosta. Sun kannattaa sanoa tosta ihan oikeesti vaikka opettajalle, terkkarille yms jos sun äitikään ei kerran auta. Ootko sanonu kiusaajille mitään? Sun pitää olla rohkea ja saada itsevarmuutta. Ja kyllä, kiusaajat on ihan varmasti kateellisia sulle. MUTTA siis suosittelen sitä että menet kertomaan aikuiselle, koska sieltä saat varmasti apua! TSEMPPIÄ!! <33

Vastaa aiheeseen: itsemurha?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top