Siirry sisältöön
kettu

Hei :3 olen 16 tyttö ja häpeän rintojani..ne ovat ketunnokat/kolmiot(roikkuvat ja isot nännipihat)jos joku ei tiedä xd…häpeän rintojani aivan järkyttävästi..ne murskaavat itsetuntoni kokonaan..toki rintoja on erillaisia mutta yleensä muilla tytöillä on pyöreämmät ja kauniimmat rinnat…tästä syystä en kehtaa näytää niitä edes poikaystävälleni..tunnen itseni erillaiseksi ja purskahdan monesti itkuun kun seison peilin edessä..en kehtaa mennä julkisilla saunaan tai suihkuunkaaan.

myötätunto

Hejj! Mulla on vähän sama ”ongelma”.. Luulin olevani yksin tämän kanssa.. Välillä mietin onko rintani normaalit, ja suoraan sanottuna kadehdin niitä joilla on ns. täydellisen pyöreät rinnat. Muakin hävettää välillä näyttää rinnat poikaystävälle, tai kulkee ilman rintsikoita.
Halusin vastata tohon sun viestiin ihan sillä, että tiiät ettet oo yksin tän asian kans ainakaan. :)

pOiKa _14

Moi

Haluun sanoo et ei ne rinnat mulle ainakaan merkkaa ja ymmärrän miksi olette harmissanne. Ei kuitenkaan kannata hävetä niitä. Jokaisella on erillaiset rinnat. Itse tykkään ns. Ketunnokista :D ne on mun mielestä seksikkäät ;) Joten pää pystyyn ja eteenpäin.

Kiitti ja kuitti.

Pohjosen.Poika

Eihän omassa kropassa tarvi olla mitään hävettävää vaikka oliskin vähän erillaiset rinnat kun muilla,siis ei kenelläkään ole samallainen kroppa kuin jollakin toisella.

jutta

Puhu sun poikaystävän kanssa, kerro sille häpeilemättä miltä susta tuntuu ja jossei se ymmärrä niin hanki itsesi arvoinen, parempi mies. Silti uskon että sun poikaystä on sitä mieltä että sun tissit on kauniit ja ihanat. Pojilla on taipumus rakastaa kaikkia tissejä just sellasina kun ne on. Voimia ja haleja.

Azzie

Jokainen ihminen on erilainen, ja jokaisella on erilainen keho. Ei kannata alkaa vertaamaan vartaloaan muihin, sillä voit olla varma, että nämä ”täydelliset” ihmiset tekevät ihan samaa. Ja kuten itse sanoitkin, rintoja on erilaisia. Kannattaa mieluummin keskittyä niihin asioihin itsessään, josta todella pitää. Kun katsot peiliin, etsi vaikkapa ne asiat, mitkä sinusta ovat itsessäsi todella kauniita, tai joita poikaystäväsi kehuu. Tsemppiä :)

Tyytyväinen :)

Moi oon 14 vuotias tyttö. Ymmärrän sun huolet niin täydellisesti. Kun olin vielä ala-asteella, niin ajattelin että miksi minulla on niin tötterrömäiset ja pienet rinnat ja miksi muilla on täydellisen isot ja pyöreät. Mutta nyt olen tajunnut että rintani sopivat täydellisesti minulle ja olisi vaikeampaa elää isorintaisena esimerkiksi liikunnan kannalta ajatellen. Ja olisin varmastikin ihan erilainen jos minulla ei olisi näitä söpöjä pieniä rintoja. Oot täydellinen just tollasena ja jos sun poikaystävän/ kaverien mielestä rintasi on liian pienet niin kannattaa rupee miettimään et sanoisko oikeet ystävät noin. Tsemppii<3

Vastaa aiheeseen: itsetunnon murskaajat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top