Siirry sisältöön
Apua tarvitseva tyttönen

Oon miettinyt itsetyydytyksen aloittamista. En tiedä mistä aloittaisin tai mitä kokeilesin. Minua pelottaa että työnnän sormen väärään paikkaan tai se saattaa sattua. Millaisia keinoja suosittelette. Olisiko edes hyvä aloittaa nyt jo kun olen vasta 12vee? Voinko työntää sormen vaikka väärään paikkaan?
Pliis joku auttakaa!!!!
Itsetyydytys kuuloistaisi ihanalta.
Toivoisin että vaatisitte
-12-vee tyttö-

satunnainen ohikulkija

Jos siltä tuntuu niin aloita ihmeessä, tuskinpa nyt väärään koloon sitä sormea voi tunkea.

Pinkki yksisarvinen

Oon itsetyydyttänyt noin puolisen vuotta ja alotin ihan vaan etusormen työntämisellä vaginaan. Ja ei mitään hätää koska mun mielestä sitä ei voi tunkea väärään paikkaan koska miten seksi olisi mahdollista jos pitäisin kokoajan varoa? Ja suosittelen aloittamaan ihan vain sormella josta on leikattu just kynsi lyhyeks ettet vaan aiheuta haavaa joka voi tulehtua tai satuta muutenkaan kynnellä itteäs arasta paikasta. Sen jälkeen voit siirtyä kynään (aluks suosittelen ohutta tussia) sitten voit kokeilla sähköhammasharjaa joka on muovi pussin sisällä (aseta se pimpin yläosaan) ellet välttämättä halua pestä hampaitas silltä harjalla mikä on käynyt sun alapäässäs. Ja sitte yks vaihtoehto on suihku jossa on kaks tapaa eka ja mun mielestä parempi on se että jos teillä ei oo kylpyammetta kuten meillä huuhdo lattia ja mee siihen makaa suihkun alle jalat V asentoon seinää vasten ja laita suihkun alempi suutin päälle (se on vissiin hana nimeltään) silleen että se vesi tulee pimpin ylä osaan. Nää on ne keinot miten mä saan mielihyvää itsetyydytyksestä!

Pinkki yksisarvinen

toivottavasti toi autto sua edes jonkun verran? :)

Nimetön

Kiitos tää autto.

Joku tärkeä

Käytän usein välineitä esimerkiksi kumihanskoja lusikkaa pientä narua tai viivoitinta viivoittimella mittaan pippelin ja kivekset, kivesten hierominen tai eturauhasen hieronta auttaa, lusikan laitan kivesten alle itsetyydytyksen ajaksi pienellä narulla voi vedellä pippeliä laittamalla sen pippelin ympärille

anonyymi

Itsetyydytyksen aloitin jo päiväkoti-aikoina nukkarissa, en edes vielä tiennyt itsekään mitä se tarkoittaa :D Sitä voi harrastaa minkä ikäisenä haluaa, onhan se sentään sun oma keho. Uskon että itsetyydytykseen ei ole mitään väärää tapaa, kunhan se ei tunnu itsestään pahalta ja muistaa huolehtia käsien, ja (mahdollisien apuvälineiden?) hygieniasta. ^^oli kans muuten tuo joku aiempi kommentti hyvä oivallus leikata kynnet, itse nimittäin olen useasti tehnyt sen virheen että olen aiheuttanut siinä hommassa itselleni haavan, ja se on sitten jonkin aikaa tehnyt kipeää. Itsetyydytys ei myöskään tarvitse aina tarkoittaa orgasmin saamista, ja kaikilla on varmaan yksilöllinen se miten kauan kestää siinä hommassa. Mutta jos on esim. vaikeuksia saada nautintoa siitä, vaikka haluaisi, niin siihen varmasti saa ammatti apua tai vinkkejä? (en tiedä kun en ole itse ammattilainen xd) Toivottavasti tämä oli jollekkin avuksi :)

Vastaa aiheeseen: Itsetyydyttäminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top