Siirry sisältöön
sipuliinna

Mä en oo ite jäänyt kiinni mutta on monesti ollut lähellä

Osteri

Miks näitä haluat kuulla? No kerrotaan sitten.

Istuin omalla sängylläni ja olin laskenu housuja sen verran, että munat oli näkyvillä. Äiti tulee huoneeseen tuomaan jotain vaatteita. Minä istun vaan siinä, ku ei ehtiny housuja nostaa. Äiti käveli mun vaatekaapille niinku ei ois huomannu mitään. Olin tuolloin 13.

Toisen kerran ehkä vuos myöhemmin. Olin yksin kotona tai niin luulin. Olin menossa suihkuun ja runkkasin sitä ennen. Yhtäkkiä veli avaa oven ku seison alasti siinä suihkun/vessan lattialla. Sanoin vaan ”pois”. En tiedä tajusko se mitä olin tekemässä.Veli on 2 vuotta nuorempi.

Koll

12 v olin ku istuin sohvalla huovan alla ja sormitin samalla ku katoin tv:tä. Eiköhän isoveli tullu sinne. Olin varmaan ihan punanen ku kääntyilin toiseen asentoon ku veli tuli. Ei siis nähny mitään, enkä tiedä tajusko. Kerran ku olin omassa huoneessa, niin pääsi kyllä sellanen voihkasu että varmaan joku kuuli. vähän nolotti sen jälkeen.

Okei

No kerrotaan eli siis oli suihkussa runkkaamassa ja istuin siinä suihkun lattialla sille että se alemmasta hanasta tulee vettä mun päälle ja sitte äiti tulee pukuhuoneen ovesta ja kysyy mitä ihmettä sä teet onneks oli saunan ovi siitä sillee että ei nähny mua kokonaa varmaa tajus mitä tein

11v tytteröödödpejhfekkffkieer

En oo jääny kiinni mut monta kertaa iha sika lähellä.
Iskä melkee näki😬😬😬
Onneks meijän kylppärin ja kodinhoitohuoneen välil on seinä

Eeh

Mullaki tuo perus, että olin pesuhuoneessa saunassa, ku äiti tuli sinne. Nousin penkiltä ja heppi oli tietysti pystyssä hetken. Olin vissiin niin hiljaa ettei äiti edes tienny, että olin siellä. Olin 14 tuolloin.Onneks ei ehtiny tulla orkkuu. Kyllä varmasti tajus mitä tein.

Bojumies

Olin niissä hommissa joskus 14veenä ku tuli mieli tehdä sitä metsässä. Oli syksy ja aattelin ettei ketään tulis paikalle. No, siitä tuli kuitenki joku lenkkeilijä joka juoksi mun ohi. Olin ojan toisella puolella jotain 5 metriä tiestä ja nojasin puuta vasten housut nilkoissa. Juoksi onneks nopeeta niin en tiedä huomasko.

Vastaa aiheeseen: Itsetyydytyksestä kiinnijäämis tarinoita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top