Siirry sisältöön
Tuntemätön

Olen 15v tyttö olen koittanut itsetyydytystä mutta se on sattunut mitä teen väärin ja olen koittanut voiteita mutta sekään ei sitä eikä minulla ole liukkaria.

.

voit koittaa ihan yhellä sormella ja sylkäset siihen vähän ja koitat et meneeks. sun tarvii kiihottuu tarpeeks ni tuut vähän märäks ja menee paremmin sisäl. kanttee testaa myös sähköhammasharjaa tai suihkuu tai muuta. kato vaik YouTubesta vinkkei.

OrkkuQueen

Moi! Mäki oon täyttämäs 15v. Ja siiiiis… Ite tykkään enite tyydyttää klitoriksta sormilla, koska siitä saa parhaan orgasmin. Sä ilmeisesti oot laittamas jotai sun emättimee, ku kerran oot kokeillu voiteita? Mut siis välillä, ku oon yksin oon testaillu samaa. Öö ekana kannattaa kiihottaa esim. just klitorista silleen hitaasti kunnes kiihotut tai melkein orgasmiin asti ja vasta sen jälkee työntää se asia mitä käytät (ite sormilla) sisään. Sillon sun emätin on kosteempi ja venyvämpi. Ja kantsii koittaa osuu g-pisteeseen joka on semmonen karhee kohta sun sisällä. Sit vaan yrität tyydyttää sillee samallai ku yhdynnäs ja ite tykkään ainaki sormilla silleen nopeesti. Ja se tuntuu aika erillaiselta ku normaalisti klitoriksen kaa. Varsinkin ku oot saamassa orkun sun sydän alkaa pomppii ja se itse orkku tuntuu aik hassulta ku se tulee sinne emättimee u know. Toivottavasti helppas! 😂

No siis

Eka pitää kiihottua. Kannattaa hieroo klitorista. Tai sen läheisyydestä. Älä tee sellasta mikä sattuu. Kokeile eri juttuja. Myös nännejä hieromalla voi tuntee jotain.

Vastaa aiheeseen: Itsetyydytys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top