Siirry sisältöön
Moi

Moi oon pitkään miettiny lisää hyvii itsetyydytys tapoja koska oon kokeillu vaikka mitä. Oon koittanu tussia,hammasharjaa, hiusharjaa, peittoa ja tyynyä, suihkua, hieronta laitetta. Ja monii muita joten kertokaa te miten te itsetyydytätte…..!!!

rainbow

No en tiiä miten sellittäisin.
Eli no vaan niinky jännitän mun lihaksii tai sillee sormil??
En oo kokeillu mitää muuta.
Juuu

Moiksuli! 😇

Njaa… Ittellä toimii parhaiten tussin työntäminen *sinne* ja pornon kattominen samalla 😇 Välillä myös hyväilen klitorista, mutta ois kyllä kiva kuulla muitakin tapoja?

Joku vaa

Miten te työnnätte tussin ”sinne” onko siinä joku suoja tai jotain?

14 v tyttö

Sormet on hyvä, hierot tai sit työnnät sisälle. Ja jos haluu et tuntuu kunnolla nii teen nii et laitan porkkanan päälle suojaks kelmun ja sit sen voi työntää sisää ai helvetti se tuntuu hyvältä🤤🥵

Mm

Kertokaa jotain HYVIÄ tapoja tyydyttää, silleen et ei ois mitään välinettä mistä kuuluu ääntä…. Oon kokeilu jo suihkua ja sähköhammasharjaa ja tietyst sormii mut niistä ei tuo mitään pitkää orgasmi?

##

(Mm) mulla on ihan sama vaikken oo uskaltanu kokeilla vielä muita ku sormia. Onko sulla revenny semmonen joku immenkalvo vai ootko vaan venyttäny sitä? Vai onko sulla menny asiat suoraan ”sisään” vaikket oo tehny mitään? En oo ikinä saanu orgasmia tai kokenu varsinaisesti mielihyvää, miten pystyn?

Vastaa aiheeseen: Itsetyydytys( keinot ja tavat)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top