Siirry sisältöön

ITSETYYDYTYS. PANETTAA LIIKAA LUE LISÄÄ NIIN SAAT TIETÄÄ STORIN.

13v tyttö

No lähes kaikilla mun ikäsillä on kai tunne et pitää panna tai itsedyytyttää. no se on alkanu häiritä koulun käyintiä ja se panemisen tunne tulee mitä kummalisimmissa paikoissa. Oon kokeillu itsedyytyttämisessä sormii ja hyväilyä. Joskus kuitentin mietin et nyt haluisin niiku oikeesti oikeen pojan jonka kans jne.tiiät kai mitä tarkoitai eli S#KSIÄ mut ois kivaa jos joku samais tuis ja jos on hyvä vinkki niin kertokaa.

Juu ihan sama juttu mulla. Et oo tod ainut.

Poika09

Ite oon poika mut sama se panetus alkaa ain iha randompaikois

13v tyttö

no niin se ärsyttää sikana. no sitte ois toinen lainen kysymys. millasii fantasioita teillä on? no minulla on sellassii jois oon minä ja jokiu poika sängys ja sellasiine yleensä on mut ois kiva kuulla teidänkin. no toivon et 7 lk menee hyvin ja no katotaan ja hyvää kesää teille!

Ammuu

No siis mä oon käyttäny sähkö hammasharjaa siihen klitoriksen kohalle ni saa aika hyvän orgasmin

13v tyttö

no nyt mun 2 vk on menny taas tähän panettamisen tunteeseen. no voi voi mitä mä tälle voin. ne on hormooneja ja täs asiassa häiritseviä. ( menkkojen aikan tunne on vahvampi ja silloin vaikutan aika oudolta omasta mielestä)

Yks tyyppi joka ei voi olla ajattelematta yhtä poikaa

Mua panettaa välillä ihan sikana… tekis mieli panna. Panettaa usein. Voisinpa panna jonkun kivan kaa. Mut pelottaa kans se et tulisin raskaaksi. Hyviä itsetyydytyskeinoja????

13v tyttö

no tyyny ja peitto

Tyttö

Sama et panettaa random paikois ja myös oon 13 koht 14

Juupa juu🦊

Miten panetaan? Mulla on sellanen omanlainen peppuseksi (en tiiä onko oikee nimi), jota oon harrastanut. [osa viestistä poistettu] Tuntuu nii ihanalle ja oon nähny unta et voisin tehä sitä poikienkin kanssa joskus😱 Oon murrosiässä ja kaikki kaverit seurustelee ja puhuu seurustelusta, pojista, seksistä ja tälläsistä asioista.

Kiinnostas tääl tietää mitä se todellisuudessa tarkottaa ja miten sitä tehdään?

Koht 15

poikana ihan samat ongelmat. [osa viestistä poistettu]

Koht 15

juu sama juttu ja poikana ärsyttää ku on sinkku ja kaikki on varattu lähistöllä

Anonyyminä🏳️‍🌈

Ihanaa että olette löytäneet itsetyydyyksen maailmaan. Ite oon kohta 16 ja vaikka ”panettaa” en silti itse olisi oikeasti valmis siihen. Siihen omalla kohdalla vaikuttaa myös että olen aseksuaali, mutta ei siitä nyt. Ja vaikka kaverit puhuisivat näistä asioista on hyvä miettiä olisiko oikeasti valmis siihen jonkun toisen henkilön kanssa. Oma mieli ja keho pitää olla valmis seksiin ja kaikki kehittyvät tällaisessa asiassa eri tahtiin. 13v on kuitenkin vielä nuori, mutta itsetyydytys ja hyväily on hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja siitä mistä pitää.

Ja toinen ei voi tulla raskaaksi jos käyttää ehkäisyä oikein :)

Vielä juupa juu🦊:lle yleensä saatetaan ajatella että seksi on pelkkä yhdyntä mutta se voi olla myös ihan vain pussailua, koskettelua/hyväilyä.

Kysykää niin tulen vastailemaan lisää mielelläni!

Moi.

Muakin panettaa aina välillä ja sillon kuvittelen että poika tekis mulle jotain mitta teen sen itse. On hankala löytää paria kun oon sisäoppilaitoksessa ja tytöt ja pojat ei saa tehdä täällä sitä

Jasu

same there

Vastaa aiheeseen: ITSETYYDYTYS. PANETTAA LIIKAA LUE LISÄÄ NIIN SAAT TIETÄÄ STORIN.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top