Siirry sisältöön

Ja jotkut sanovat että naisia on vaikeaa ymmärtää.

Fräulein

Voisiko joku kertoa minulle, missä mennään? Tai vaikka antaa poika-tyttö-poika-sanakirjan, tai jotain, koska mä nyt olen sanalla sanotutna hukassa.

Eli meidän nuorteniltaporukassa on poika. Me ollaan käytännössä eri porukoissa, mutta kuitenkin ollaan jossain määrin juteltu ja mesetelty ja silleen, että kai ollaan jotain hyvänpäiväntuttuja.

Mä itse olen rakastunut siihen (ja rakastumisella tarkoitan sitä oikeasti. Se on luonteeltaan tosi ihana ja välillä hurjan ärsyttävä, mutta silt), mutta en saa selkoa sen omista tunteista, enkä todellakaan viitsi kysyä, kun kuitenkin nähdään viikottain, niin vois tulla vähän kiusallinen fiilis, jos se ei välittäiskään musta.

Se hymyilee mulle usein ja nauraa mun jutuille ja tuijottaa. Joskus mä meen hämilleni, kun nostan katseen ja huomaan että se tuijottaa. Sitten se vaan tuijottaa ja tuijottaa, saattaa puhua samalla kavereilleen tai tehdä jotain, mutta tuijottaa mua. Se vastaa viesteihin ja sanoo että ei haittaa vaikka joskus oon outo. Joku viikko sitten oltiin yhen tyypin luona ja mä, isoveli ja tää poika istuttiin samalla sohvalla. Jossain vaiheessa se laitto kätensä siihen selkänojalle silleen että se koski munkin käteen.

Tällaista on jatkunu nyt vuoden ajan. Me tuijotellaan toisiamme huoneen eri puolilta, silloin tällöin jutellaan vähän ja hymyillään. Voisko joku (mieluiten poika, mutta miksei tyttökin, jos osaa vastata) nyt sitte kertoa, että voisko se olla kiinnostunut, vai keksinkö mä omiani?

Olen todella kiitollinen jos vastaatte!

poika

vaikuttaa ton perusteella siltä et seki on suhun ihastunu, ei muutaku rohkeesti kysymään ;) mut toisaalta kyllä ymmärrän jos ei uskalla mennä kysymään,koska tiiän kyl millasta se on…

Nimetön

no aikavarmaan oon ite ollu samassa tilanteessa mut osa puolet toisippäin mä oon poika ja tyttö oli ihan lumoissaan mut ei tullu kysymään

Another girl

Tuo vaikuttaa todella lupaavalta, poika osoittaa suoraa huomiotaan sinulle ja ”tuhlaa” aikaansa sinuun. Uskon, että kiinnostuksen poikasta on ilmassa. Voisit ehkä joskus soittaa hänelle ihan muuten vain ja katsoa miten hän reagoi, niin saisit ehkä enemmänkin luottamusta itsellesi. Mene vain rohkeasti hänen luokseen ja kerro mitä tunnet. Ainakin saat mielen rauhan itsellesi ja ehkä loppukin olisi onnellinen =) Tsemppiä ja rohkeutta sulle!!

Kata-97

Sanoisin ettäpoika on ihastunut sinuun, kannattaa kysyä. Tiedän millaista tuo on. Itse olen hieman samantapaisessa todella turhauttavassa tilanteessa.

SuperWee13

No.. en voi muuta sanoa, kun että se on kiinnostunut ;) Oikeesti semmonen sanakirja olis hyödylline O_O..

Vastaa aiheeseen: Ja jotkut sanovat että naisia on vaikeaa ymmärtää.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top