Siirry sisältöön
poikakaveri

hei. olen 7 luokkalainen tyttö. viime vuonna minulla oli kaverina eräs poika.ME OLTIIN HYVIÄ KAVEREITA JA EI MEIL OLLU MITÄÄN SUHDETTA mut eräät muut tytöt alko kuiteskin ahistella mua kysymyksillä ja juoruilla että mä tykkäisin siitä. se ei ollu kivaa ja pelkäsin ihan kamalasti että musta juoruillaan ja mietin kokoajan että mitä muut ajattelee meistä. no, päätin siis antaa olla koko meidän ystävyyden….. en enää vastannu sen soittoihin tai mitään. se tuntui silloin hyvältä ratkaisulta eikä me enää oltu vapaa ajalla kahestaan. kyllä me tietysti juteltiin koulussa mut sekin sitten väheni eikä me enää kesän jälkeen (kun mentiin yläasteelle) oltu missään yhteyksissä. se kaveruus oli ohi. ei me edes moikata kun nähään koulus.

no aloin kauheasti katua mun tekoani. tajusin miltä sen täytyi tuntua kun mun omat kaverit jätti mut yksin kesäks. nään siitä pojasta unta ja tajusin että mulla on ihan kauhea ikävä sitä. olenko ihastunut siihen ? vaik se oli mun kaveri…. kadun ihan kauheasti kun annoin mun omien pelkojen katkasta meidän ystävyyden. se poika on lisäks ihan yksinään koulussa. jos sen kaverit hylkäs sen koska se ei ollu mikään kovis…meillä oli jopa yhteinen harrastus mut me ei edes sielläkään juteltu.

voinko enää yrittää saavuttaa sen ystävyyden? se voi olla mulle vihanen kun olinhan mäkin hylännyt sen kuten sen muut kaverit…yks muitten pettureiden joukos….
kannattaako mun edes yrittää jutella vai unohdanko? olen kyllä meinannut mutta en vain ole kehdannut

vastaathan?

:)

Mun mielestä sun kannattais pyytää anteeks ja kysyy et haluisko se jatkaa viel kaverina tai enemmä :D ei asia mihkää etene jos ei tee mitään :/

Lintu

Moi!

Tietenkin voit vielä yrittää saavuttaa kaverisi ystävyyden :) Se ei välttämättä ole helppoa, ja aluksi voi olla vaikeampaa luottaa toiseen. Mun mielestä kannattaa yrittää, voit pyytää reilusti anteeksi sitä mitä teit. Elämässä tulee joskus tehtyä virheitä, mutta joitakin niistä voi korjata myöhemmin, ja vanha kaverisi voisi jopa ilahtua siitä, että muistat hänet. Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: ja minähän se taas täällä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top